|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 12.01.2009
Mjesto: BIH
Downloads: 322
Uploads: 0
Rekao HVALA: 54
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: Korg Pa 800
![]() |
![]()
zamolio bi kolege znam da nije nek mozdai hit pjesma ali mi se svidila da mi pomognu oko harmonije radi se o sledecoj pjesmi :
Zalud zivim bez tebe U tebi vri, u meni mre i zalud kisa sapire ostace put, ostace trag koji vodi do tebe Ref. A da te volim, volim te pruzam ruke, trazim te a da me boli, boli me zalud zivim bez tebe U tebi krv, u meni trn sto od ruze ostade ne vene cvijet bez razloga sve je to sreco od Boga jos jednom hvala svima unaprijed na pomoci ![]() Dodato: ![]() mozda i grijesim ispravte me ![]() Promijenjeno od EngyKorg (15.09.2009 u 21:22 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 22.08.2009
Mjesto: Orehovica
Godina: 38
Downloads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 30 puta u 26 Postova
Instrumenti: Fender Stratocaster, Ovation Celebrity CC67
Interesi: sviranje, pjevanje...
![]() |
![]()
Pozdrav, evo ovako bi to islo:
uvod: dm, A, C add9, F, A, dm, C add9, B, Gm, A / ×2 dm____________A U tebi vri, u meni mre _____Gm__A__dm i zalud kisa sapire dm______________A ostace put, ostace trag ____B_Gm____A koji vodi do tebe Ref. _______dm_______A A da te volim, volim te ______C________F pruzam ruke, trazim te _______dm_____C a da me boli, boli me _____B_Gm____A zalud zivim bez tebe Promijenjeno od user0 (15.09.2009 u 22:20 sati) |
![]() |
![]() |
#3 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 12.01.2009
Mjesto: BIH
Downloads: 322
Rekao HVALA: 54
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: Korg Pa 800
![]() |