|
|
Kabliranje Šeme, modeli, sistemi spajanja |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
E poz svima, pitanje, ima li veze kakve kablove koristis iz klavijature u mixetu, posto su ovdje u Bosni, poceli prodavati kablove od 5 km i od 25 km?
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Veteran
|
![]()
Ako hoćeš prave kablove onda ispod 50 eura po kablu nemoj ni gledat.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Veteran
Registrovan/a dana: 07.06.2005
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 218
Uploads: 5
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: sa dirkama...
![]() |
![]()
Po meni najbolji kablovi"KLOTZ"ali pazi...
Došli smo do saznanja da na svetskom tržištu narasta broj falsifikovanih KLOTZ instrumentalnih i mikrofonskih kablova. Ovi falsifikati, koji po tehničkim karakteristikama značajno odstupaju od KLOTZ originala, mogu se prepoznati po pogrešno odštampanom nazivu proizvođača i specifikacija, a takođe i po razlici u etiketiranju u odnosu na standardno KLOTZ etiketiranje. Komponente i sirovine od kojih su napravljeni falsifikati na koje smo naišli nisu ni blizu visokog standarda kvaliteta i performansi po kojim su KLOTZ kablovi poznati širom sveta. Zbog toga savetujemo svim kupcima da KLOTZ kablove nabavljaju isključivo kod ovlašćenih distributera.
![]() |
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: Pozarevac
Godina: 51
Downloads: 981
Uploads: 1
Rekao HVALA: 8
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: Harmonika ,Pa3x ,Le...
Interesi: Arheologija,Stari novac
![]() |
![]()
Zdravo,
ja sam isprobao vise vrsta kablova od npr.15 pa do 50 evra i nisam zapazio neku veliku razliku mozda se varam ali to se vise oseti u studiju...koristim kablove od 4 x 6,50 m duzine (Korg Pa 80) cena je bila po kablu 11 evra i vrlo sam zadovoljan ...moram da kazem i to da radim u nemackoj ,pa da ovde postoji i neki standard za kablove za razliku od nas u EX YU..isprobaj po meni vise marki tj. vrsta kablova pa to sto odgovara kupi... Pozdrav Zoran |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Za sa Najbolje standardne su MONSTER STUDIO koje se nalaze svugdje po
studiama il bilo gdje. Al i skupi su, valjda je 60$ za 2 metara i manja. Kablovi igraju jednu od najvece uloge u kvalitetu zvuka, uzivo il u studio. Nemoj koristiti kablove duze od 4-5 metara. A i to od 25km je dobro... ![]()
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Belaj boy
|
![]()
Stara studijska izreka kaze:Ceo sistem ti je jak onoliko koliko ti je jaka najslabija karika u sistemu t.j.kabal.Jebes opremu od 10000e,ako koristis neki kabal kao konac.Jedan, jedini put kad mi je PM2200,blokirao,gitarista je ukljucio kabal iz 1960,debljine 2mm.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Najtuznije je sto vecina ljudi misli da kablovi nemaju veze a dokazano je da kablovi
imaju NAJVECU ulogu u tome kako masina zvuci.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Godfather
|
![]()
Oooo, da...
Na obichnim loshim slushalicama se oseti razlika u kablu, a ne tek na finoj i preciznoj opremi...
![]() |
#10 |
Odomaćeni član
|
![]()
Uh opasnu ulogu igra presijek kablova i sam kvalitet izolacije...Na zalost u BiH ces tesko naci kvalitetan kabal jer ovdje je sve falsifikat...vecinom...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Favoriti |
Oznake |
kablova, kvalitet |
|
|