|
|
Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Molim Vas, hitno mi treba taj program, a ne znam kako da ga nabavim. Ako ikako mozete pomoci pisite na mail ********************
_______________________________ Adresu izbrisao Vaxter |
![]() |
![]() |
#2 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Ok, cuo sam da Vaxter mnogo uci u zadnje vreme, pa sam se malo opustio...
![]() Salu na stranu, nisam siguran da li je intervencija na mom postu bila potrebna zato sto je (1) zabranjeno pisati svoj e-mail i prepisku sa foruma prebacivati na privatne adrese ili zato sto je (2), zbog nekih pravila foruma (koja btw nikada u zivotu, ni na jednom forumu nisam procitao) zabranjena razmena software-a. Ukoliko je tacno pod (1), onda pitanje u vezi sa Hypersonic-om 2 vazi i dalje, samo vas molim da odgovor date ovde umesto na mail koji ionako ne znate. Ukoliko je tacno pod (2), onda se izvinjavam svima zbog nepristojnosti. Na ovakav post me je ohrabrila cinjenica da sam ovde video dosta linkova ka rapidshare.de itd. ...Ej, a steta bi bilo da je ovo pod (2)... U svakom slucaju Pozdrav! |
![]() |
![]() |
#3 |
Godfather
|
![]()
Samo ukratko!
![]() Mailove brishem zato shto je stvar sledeca. Ako neko tebi poshalje na mail, shta ostali, kojima treba, da rade? Rapidshare link je link koji mogu svi da iskoriste, dokle god je aktivan... ![]() Moze i mail, ali zna se koji... ![]()
![]() |
#4 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Uh, dobro je... Znaci tacno ono pod (1), a ne pod (2). Ja sam se taman bio zabrinuo... jer ono sto me je i privuklo kod ovog foruma jeste sto je ovde nekako atmosfera prirodna i opustena. To je valjda zbog toga sto gazde foruma ne prodaju sve zivo (vec samo ponesto) da bi imali interes da sprece svaku drugu razmenu sofware-a. Jedan forum slican ovome mi se upravo zbog toga i smucio jer jer se na njemu oseca atmosfera diktature i tiranije.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Godfather
|
![]()
Ma jooookkkk....
Mi smo ti svi ovde drugari! ![]() Ovih par pravila, koja postoje, su postavljena bash iz tog razloga. Da bi shto veci broj ljudi imao koristi od ovoga... ![]()
![]() |
#6 |
Otac nacije
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Godfather
|
![]()
CARE!!!
![]() ![]() ![]()
![]() |
#8 |
Otac nacije
|
![]()
ja nisam jos ovo skinuo i nadam se da nije macak u vreci !
Na stranici je prikazan taj program i svi ovi linkovi. Za jednog je previse ali ako se dogovorimo mi koji imamo brze veze da skinemo po dva tri na dan posto se mora cekati 40min vec kod drugog falja moglo bi ici mnogo brze. Evo ja sam prvi skinuo dlm-sh2.r00.html ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Da skinemo (tj. da skinete, posto ja sam mojim dial-up-om mogu samo onaj poslednji fajl da skinem i to verovatno iz vise puta
![]() Onda svako ima po jedan file?! Ili si mislio da potom sve to uploadujemo na zajednicki mail pa da odatle svi opet skidamo sve? Nisam siguran da sam te najbolje razumeo. Ja mislim da je jednostavnije da se javi neki dobri covek koji sve to vec ima na dvd-ju i da posalje postom nekome od nas, a da onda taj prosledi dalje itd. Svako dobija disk i salje jednu kopiju dalje. Izreka kaze: "Za badava ste dobili, za badava i dajite!" Jedino onaj prvi mora da posalje disk bez nekog neposrednog interesa... Nadam se da ima takvih, a... |
![]() |
![]() |
#10 |
Otac nacije
|
![]()
Naravno da bi trebali kasnije sve to da spojimo
![]() Ja sam sada na poslu pa dok radim pusticu da skida polako pa javicu se kad sve kompletiram. Potrajace malo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
hypersonic, ima, neko |
|
|