|
|
Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Downloads: 3617
Uploads: 9
Rekao HVALA: 152
Zahvalili mu 27 puta u 27 Postova
Instrumenti: Kurzweil K2661 Roland XP10 Yamaha V50
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
Zdravo svima!Imam Fruity Loops 8 i moj problem je sledeci:
Prikljucio sam obican midi kontroler sa racunarom(USB MIDI KABL),i nikako da mi prepozna klavijaturu da bih mogao svirat u FL-u!Nadam se da je tema na pravom mestu i da ovakva tema ne postoji vec! Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 10.01.2011
Downloads: 3341
Uploads: 30
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 23 puta u 19 Postova
![]() |
![]()
Da li ti USB midi funkcionise sa nekim drugim programom kao sto je Cubase.Verovatno samo treba da podesis u programu na usb device da bi ti se cuo zvuk na klavijaturi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Downloads: 3617
Uploads: 9
Rekao HVALA: 152
Zahvalili mu 27 puta u 27 Postova
Instrumenti: Kurzweil K2661 Roland XP10 Yamaha V50
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
@casi hvala na odgovoru!Resio sam problem!Imam jos jedno pitanje vezano za Fl,kako da ubacim neki sempl i da mogu na midi kontroleru da sviram kroz sve oktave,posto mi je recimo sempl strings-a samo na jednoj dirki,ostalu su elementi Hat,Snare!Hvala puno!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 19.12.2011
Mjesto: Burlington, VT
Downloads: 11
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Ubacujes koristeci Directwave Plugin. Ja sam bas neki dan cacko i uspjeo sam ubaciti Guerini Harmoniku preko DirecWave sto sam uzeo iz Korgovog formata i pretvorio u Wav system da bi postavio u FL. Najbolje je dan imas barem dve octave semplova, tako da nije samo jedan wav fajl razvucen po 2-3 octave.
Znaco 10-14 wav fajlova sempla i poredas ih u Direcwave, nabacis malo Reverb, Delay i shamaraj. Imas na Youtubu dosta dobrih snimaka kako se radi. Sve je moguce ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|