Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Korg

Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas!

Tema zaključana

Alati tema Display Modes
Star 01.08.2006, 02:05   #1
Enva26
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 05.05.2005
Downloads: 124
Uploads: 0
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Enva26 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard Nezadovoljan sa PA1X Vracam ga sutra

Ma nemogu da vjerujem da sam ulozio $ 3.000 dollara za PA1X kupio ja klavijaturu kako mi rekose mnogi pravo dobra nema bolje i ja se zaletim a vec imam legendu klavijature PA80 po mom misljenju jer sam probao obadve PA80 je bolja za mene 100 puta nego PA1X evo zasto. Prvo ko prvo PA1X teska do groba kao da nosim mrtvaca a ne keyboard. Drugo ne svidja mi se jacina zvucnika uopste, trece na pa80 imam flash kartu 20 mb neznam jesteli culi ali postoji 20mb karta ja je imam sta ce ti vise. ma ne treba uopste. Vi mi kazite sta mislite PA80 to je prelijepa klavijatura za nasu narodnu muziku ne treba bolje uopste. Ali eto prevario sam se sto sam kupio PA1X ali vracam hvala bogu imam 30 dana da vratim. Poslusajte nemojte ulagat tolike pare za PA1X kupite PA80 i bicete zadovoljni za posve. Hvala svima

Enver iz New Yorka
Enva26 je offline  
Star 01.08.2006, 03:38   #2
blusa
Vredan član društva

Registrovan/a dana: 07.12.2005
Mjesto: Gdje?
Godina: 41
Downloads: 449
Uploads: 3
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: KORG PA3X
Interesi: Ma hobi sta drugo..
blusa befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
blusa pošalji poruku preko MSN messengera
Standard

licno sam kupio pa1x pro 76tipki i nemoj je nikad uporediti sa PA80 jer ce je pojesti u zalogaju.

da li mozes uporediti tehniku iz fice i bmw?
tako isto nemozes ni ovo jer ako nisi sve isprobao sta se moze
i kako to sve zvuci onda nemoj ocijenjivati za par dana a drugo
pa1x i pa1x pro nisu isti.
ljudi ko ima mogucnost da uzme pa1x pro necete se pokajati.

i da vec upitam kako da postanem ovde superclan bio sam prije
ali sad je opet sve nesto novo, imam stvari za upload ali samo
ako ima i ovde dobrih naravno.

vozdra
blusa je offline  
Star 01.08.2006, 05:26   #3
cevap
Vredan član društva

Registrovan/a dana: 10.08.2005
Mjesto: Danska
Downloads: 4515
cevap befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

E moj Envere, hajde vrati ga i nemoj puno prichati kako je PA80 bolji.
Svaki cigo svoga konja.......
cevap je offline  
Star 01.08.2006, 07:53   #4
Nedzad
Drugar foruma

Registrovan/a dana: 06.11.2004
Mjesto: Germany-Deutschland
Downloads: 136
Instrumenti: Korg pa80-Yamaha dx11-Casio cz230s-Kawai k1II-Guerrini
Nedzad befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Nedzad pošalji poruku preko MSN messengera
Standard

Enva-ja sam ti vec rekao da i pa80 zavrsava jako dobro posao.Nevidim razlog gomilanja klavijatura ako se studijski i profesionalno nebavis muzikom?jedino vec ako je u pitanju visak para pa neznas sta ces sa njima
Vec kada si ga nabavio nek ti je sa srecom i da sto pre zaradis sa njim to sto si ulozio samo treba malo strpljenja dok ne naviknes na nju.Znas i sam da ja imam Pa80 i zadovoljan sam sa njim jer zadovoljava moje potrebe ali nemogu da kazem da je Pa80 bolji jer Pa1x ima daleko vise opcija i mogucnosti u odnosu na Pa80.
Pozdrav
Nedzad je offline  
Star 01.08.2006, 12:13   #5
yu-midi
Otac nacije

yu-midi's Avatar

Registrovan/a dana: 22.10.2003
Mjesto: Austrija
Godina: 51
Downloads: 1117
Uploads: 130
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: KORG Pa2x pro / TRITON Extreme
Interesi: Muzika
yu-midi befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
yu-midi pošalji poruku preko MSN messengera
Standard

Enva prijatelju stari pa ti kupi PA1x prije mene sto nemogu da vjerujem,posto si toliko bio ubjedjen da je PA80 bolji
ko te nagovori da dash tolike pare a i sam si znao da ti se nece svidjeti :
Mislim da netrebamo raspravljati sta je bolje jer ipak PA1x ili PA1x pro su mocnije mashine i sve sto si imao na Pa80 sada mozes da ima x2,stim sto je kod PA1x sada ista prica kao kad si imao nov PA80 sve se mora nanovo da radi i sredjuje,sa preuzimanjem setova sa Pa80 neces dobiti taj kvalitet sto ocekujes od te klavijature,velikaje razlika u softweru kao i samom podesavanju ritmova i boja.
Mislim da si nezadovoljan posto je i sama klavijatura preskupa i naravno kad se daju tolike pare ocekuje se nesto mnogo vise,ali kao sto i sam znas trebace ti mnogo vremena da dobijes ono sto si ocekivao i onda ces vjerovatno imati drugo misljenje.
E sada i sam nisam vjerovao da ima neke mnogo velike razlike izmedju PA1x iPA1x pro ali cinjenica je da je PA1x pro bolja mashina.
PA1x je nesto slicno gradjen kao i PA80,plastika kao i oni ogromni zvucnici koji su po mome misljenju mogli duplo manji da budu.Sasvim beskorisno ako je rijec o profesionalnoj klavijaturi.Sve sto radite na ritmovima bojama itd.. nikada nemoze covjek da to ocjeni dali to valja ili ne bez dobrih monitora,sto vjerujem da su mnogi od nas imali sa tim lose iskustvo 8O kada cujemo na razglas nesto sto smo pravili i mislili da je 100% OK i tako u pola svirke prepravljaj ritmove
Nesto sto me iznenadilo tj. kada sam cuo da PA1X pro ima jaci izlaz u odnosu na PA1x sto mislim da su upravo ti zvucnici u pitanju.
Jedan prijatelj kada je kupovao klavijaturu testirao je u radnji jednu pored druge,sve isto podeseno na razglas kao i na klavijturama sa nekim standadnim ritmom,sto PA1x pokazuje na skali negdje sredinu PA1x pro udara u crveno.
Na ja i jedna i druga imaju mane i prednosti tako dok kupim jednu od njih imam jos vremena da razmislim.

Ujedno zahvaljujem se svim aktivnim clanovima na jakoj podrsci koja mi je sada prijeko potrebna,stvarno zadnjih 3 mjeseca nemam vremena nista da uradim na sajtu,ali nadam se da ce biti nesto bolja situacija i da cu imati vise vremena da osvjezim download centar kao i sto imam namjeru da dovrsim ovaj download likn sa vecim fajlovima kao download semplova itd...

Pozdrav
Miodrag
yu-midi je offline  
Star 01.08.2006, 14:59   #6
BasariStudios
Zavisnik od foruma

BasariStudios's Avatar

Registrovan/a dana: 12.05.2006
Mjesto: NYC
Godina: 49
Downloads: 45
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 77 puta u 30 Postova
Instrumenti: ARP 2600!
BasariStudios befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
BasariStudios pošalji poruku preko AIM messengera BasariStudios pošalji poruku preko MSN messengera BasariStudios pošalji poruku preko Yahoo! messengera
Standard

ENVERE, nije to nista novo za MENE i jos mnogo ostalih tu, na AOL IM kad sam ti pricao o tome ti si se pravio BOG koji nisi, posto imas naviku malo JA PA JA.
Blusa to nije nista tacno i ne ide tako, PA80 i PA1X nije fico i mercedes, to su 2 skroz ista sintova, sa nekim malim GLUPOSTIMA dodati na PA1X koji u nekim slucajevima su bezkorisne. 20 MB kartica ne verujem al ipak bi bilo lepo da postoji, nek je i 64 MB ako bog da al MATEMATICKI 20 MB kartica ne postoji.
Zasto to kazem ako si pametan i ako si to sto non stop pricas da jesi onda znaces zasto to o kartici kazem jer fizicki i matematicki ta kartica ne postoji niti moze.

Pozdrav
BasariStudios je offline  
Star 01.08.2006, 17:44   #7
blusa
Vredan član društva

Standard

Nedim jeli se ti salis u vezi toga da su isti?
ili to mislis samo isti proizvodjac
blusa je offline  
Star 01.08.2006, 18:45   #8
BasariStudios
Zavisnik od foruma

BasariStudios's Avatar

Registrovan/a dana: 12.05.2006
Mjesto: NYC
Godina: 49
Downloads: 45
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 77 puta u 30 Postova
Instrumenti: ARP 2600!
BasariStudios befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
BasariStudios pošalji poruku preko AIM messengera BasariStudios pošalji poruku preko MSN messengera BasariStudios pošalji poruku preko Yahoo! messengera
Standard

Blusa da ne ulazim u detaljima o time sa tobom molim te, poznam oba sinta kako disu i kako im srce radi, molim te nemoj da pravis od necega ono sto nije, zna ti dobro sta sam mislio sa time, bas to sto pise tamo.

Pozdrav
BasariStudios je offline  
Star 01.08.2006, 19:37   #9
blusa
Vredan član društva

Standard

nedime da ti kazem i ja nesto jer vidim i ti pricas puno.
ja sam skoro sve i jedan aranzer i solo sint presao i koristio
cak sam i tyros 2 prodao prije mjesec dana tako da ne ulazim ni ja tu samo kazem nemoj pricati ono sto neznas jer samo djabe onda ljudi nezele da uzimaju i misle lose o tome to je sve..

vozdra
blusa je offline  
Star 01.08.2006, 21:48   #10
Enva26
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 05.05.2005
Downloads: 124
Rekao HVALA: 4
Enva26 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Nedime Kazes da znas sve o Syntovima jeli? Dali postoji PA80 20MB flash kard? Kazes da ne i nemoze niko da te pravi budalom jeli? ti sve znas, ja stobom vise necu o nicemu da pricam o muzici jer ponizavas vrlo cesto ne samo mene nego sve kolege sto ja znam misle isto o tebi. Znaci ti znas sve niko drugi nezna nista to sto se mene PA1X ne svidja je Tezina, i isto ovaj touch screen a kombinacija da sviras PA1X i PA80 nikad neces znat jer nisi muzicar profesionalac i nigde te nema na svadbe niti veselja da ja znam i cujem necu nista da objasnim niti da kazem samo kazem predajem se Nedim sve zna i umije i spreman je svaki argument da brani a nema nikakvo pokrice evo samo za Nedima 20MB flash Karta ja je imam takodje mozes doci kod mene Nedime da preslusas pa posle mozes da me ponizis da neznam sta pricam i ja sam Bog ili nisam Bog http://www.psism.com/automobile-tester.htm Evo Narode vidite kako Nedim zna sve i momak je Bog sam za muziku a dali bih vjerovao da se radi 32MB flash karta za PA80 mozda i to ti dokazem pa ne pravis me Magarcom. Mislim svaka cast bogat si kupio si instrumente jeli i moj komsija ovde potrosio u Mercedesa 150.000 dollara a nezna da vozi pa sad vidi gde smo.. Necu vise da odgovorim nikome uvezi nicega jer nema potrebe samo cu vam dati dokaze pa vi vidite ko se pravi pametan a ko glup.

Cao

Enver
Enva26 je offline  
Tema zaključana

Favoriti

Oznake
nezadovoljan, pa1x, sutra, vracam

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 06:30

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije