|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Pozdrav svima,mislim da imam problem sa HD-om...Kada memorisem stylove na HD,sve radi ok,ali kada ugasim i ponovo upalim klavijaturu,stylova nema na userima ali stoje u folderima !123,!456,!789. Kako mogu resiti problem,zelim da mi stylovi stoje na userima i posle gasenja klavijature. Hvala unapred!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Brat pred da memorises stylove na HD idi u Disk i nadji Factory Style mislim da je na 9 strana onda namesti na Off snimi style i posle ugasi i vidi dali je sve OK Mislim da ce biti OK POZDRAV TALE
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Razumem sta hoces da kazes ali factory styles su vec postojeci ritmovi(fabricki) i oni nemaju veze sa stylovima na HD-u. Probao sam sa ukljucenom i iskljucenom zastitom HD-a,nista ne pomaze,uzas...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
Moze se zacuvati samo ti ne primetujes. Stavi factory Style na Off Onda idi na Save i snimi samo jedan Style i za kraj pred da ugasis idi opet na Disc Factory styles i namesti na ON. Iskluci klavijatura i vidi dali je OK
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Ne druze,ne pomaze,po ko zna koji put sam to sve odradio,ali opet isto,posle gasenja i ponovnog paljenja stylova nema na userima... Mozda ja sve to pogresno radim,mozda ima i drugi nacin,moj je: Napravim na kompu folder!123 i u njemu jos jedan STYLE folder,u tom folderu se nalaze stylovi,stavim na flopy i prebacim na HD,isti je postupak sa !456 i !789.Kao sto rekoh,sve je ok,stylova ima na userima,ali posle ponovnog paljenja izgube se sa usera,ali jos uvek stoje u onim folderima !123,!456,!789 na HD-u. Da li i ti koristis stylove sa HD-a? Kakav je tvoj postupak ubacivanja na usere?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
|
![]()
Vidi sad Te tvoje stilove sto mestis na komp. nemoj direkno da kopiras u !123.set nego napravi load na njim onda factory style off pa ides na disk strana 2 SAVE Stisnes na Open sve dok ne nadjes tvoji style koj zelis ta da se nalazi u HDD posle save i jedan po jedan si sredis za sve Pre gasenje na PA idi opet u Factory Style i namesti on Ako opet ne mozes da se snadjes ja sam na msn tdk_mk2003@hotmail.com ili taletdk na SKYPE pozovime morada sredimo to POZDRAV TALE
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 19.05.2006
Mjesto: usa
Downloads: 265
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
Zdravo svima . Bas me zanima ako je uspelo ta sa direct HD drive jer ja jos uvek loadiram HD user 123, 456, 789 and user 1, 2 and 3 posle svaki put kad ugasim i upalim PA 80.
:oops: Hvala unapred. Djoro. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Vredan član društva
|
![]()
Ovako Idite na disk Earse i ulazis u SSD memori. Tamo nadjes PROGRAM i proveris dali unutra ima USER01.PCG, USER02.PCG i USERDK.PCG Ako ima vise od toga kako na primer USER03.PCG,4,5,6,7 i 8 Izbrisite sve. Onda izgasite vasu PA i ponovo je uklucite i proverite dali onda ima HD Stylove. Ako ima samo pisite da znam sta ste uradili. Pozdrav i nadam se da ovo resenje pomocice na mnogi KORG-ovci sa ovaj problem
TALETDKMK |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 19.05.2006
Mjesto: usa
Downloads: 265
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
Svaka cast majstore.
![]() ![]() ![]() ![]() Djoro. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Vredan član društva
|
![]()
ja sam to sam otkrio a stavio sam na forum zato sto si mi ti dao onaj set mnogo ti i tebi hvala pa cujemo se na MSN pozdrav
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
hdom, korg, pa80, problem |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|