|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 11.03.2005
Downloads: 6255
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
![]() |
![]()
Znali iko od vas hoce biti sta od one Mikikg "64MB Kartice" za sampling? Hoce li Korg OS novi izbaciti sa popravkama "za strance"
![]() Prije malo vise od mjesec dana nisam mogao da disem na forumu od ovih tema a sad se svi usutili....ccccccccc... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Otac nacije
|
![]()
pa dobro je kad nas podsjeti prijatelju na ovu temu, mogao bi i ti da uradis jedan REPLY Korgu ponovo pa da ih njih malo podsjetimo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 27.03.2005
Mjesto: Zepce
Downloads: 305
Uploads: 0
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Interesi: KORG i web design
![]() |
![]()
Slazem se sa navedenim konstatacijama. Mene samo interesuje zasto za pa60 nikad nista novo ne izadje? Jos su mu i oficijelnu stranicu zatvorili!
![]() |
#4 |
Šerif
Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
![]() |
![]()
@ Da Cappo
Prijatelju, zatvorili su je jer se KORG Pa60 ne proizvodi već dobre 2 godine. A i čita sve od Pa50, kao i gotovo sve od Pa80. U biti Pa60 i Pa50 su gotovo identični sintevi, samo što je Pa60 imao mogučnost nadogradnje HDD-a, a Pa50 kao nema. No naš MikiKg je to dobro razhebo i dokazao da i baba može biti muško ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Razmisljao sam o ovim stvarima koje sam cuo.
Cuo sam da PA80 ide do 32 il 64 MB, onda sam tek cuo da PA80 bice SPOSOBAN da cita samplove i direktno iz HDa, sto znaci RAM BEZ GRANICA. Poznavajuci ovu masinu a i ostale a i samu TEHNOLOGIJU palo mi na pamet a vidim nikome ne pada...OK, recimo moguce je sve to i 64 MB i HD i sve... A gde ce sve to stati u OSu? Onda naravno sa 64 MB RAM trebace nam ne samo 128 USER PROGRAMS nego mozda 1128 USER MESTA, mozda i 250 USER DRUM kitova, znaci imas puno samples al si ogranicen na USER mesto samog sinta. Sto ce ti 64 MB samplova kad ne mozes sve odjednom u sint? Jer u 64 MB RAM mozes ubacit i 300 tih razlicitih boja. Jer stvarno mislite da ce KORG promenit OS i napravit kao PA1X umesto 2 stranice po banku da stavi 4? Il umesto 8 stranica po USER PROGRAM BANK da stavi i po 16? Tesko za poverovat. Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 11.03.2005
Downloads: 6255
Uploads: 1
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
![]() |
![]() ![]() |