|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Uhhhhhhh...
![]() Zna li neko od kolega iz Makedonije nesto vise o ovoj dami? http://www.youtube.com/watch?v=aFoOLKogByE |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
iz prilepa je udata u ohrid nije losa ima ugradzene silikone -kao pevacica je prosecna ...sta te drugo interesuje?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Nemam utisak da je skroz prosecna,gledao sam nekoliko snimaka,mislim da ima i uzivo na youtube...deluje mi sasvim raspevano...e sad kome se sta dopada...
Ne bi bilo lose ako imas njen br. tel. da joj pravim drustvo kad joj muz nije tu,heheee... ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
imam ali ne bih sad na sajtu a i poznaje me dobro ako procita naljutice se,a u mk imas mnogo boljih pevacica i u izgledu i u kvalitetu pevanja samo kod nas nemomo neka dobra produkciska kuca pa ostaju da pevaju po birtijama -zalosno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Cuti...onda su bar birtije pune kad takvo meso peva a?
![]() Ma svuda je isto,nije samo kod vas,ne brini... ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
|
![]()
ma pune su bitange
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Dobra,dobra. . .
![]() |
#8 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 16.11.2007
Downloads: 534
Uploads: 4
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 13 puta u 5 Postova
![]() |
![]()
Kao prvo Toni-bt je u pravo za Elena Velevska ......ali sad je pala dosta sa kvaliteta ...ali nema veze ako oces da cujes dobre pevacice iz Makedonij evo ti Suzana Gavazova,Zuica Lazova.....toni-bt jas sum poranesen clen od grupa HARMONIJA od Skopje ako si slusnal
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Odomaćeni član
|
![]()
Pa Elena Veleska je jedna od boljih pevacica u Makedoniji mnogu dobro shtima kao pevacica to je bitno brzo sad se udala i ima cerku mislim.pozdrav
![]() |
#10 |
Vredan član društva
|
![]()
Sum slusnal za grupa "Harmonija"
,blagodaram za pozdravot i ti bidi pozdraven od mene,jas sum clen na bitolskiot sostav "bon-ton". Promijenjeno od toni-bt (23.01.2009 u 17:59 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
dobraaaaaa |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|