|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Editori ritmova Editori ritmova - Najbolji prijatelj jednog klavijaturiste... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 12.03.2008
Downloads: 120
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Napravim style neke pjesme i kada ga otvorim u programu "PA style to midi" zvuci perfektno, sve kao original midi (varijacije,fill,intro,end).
Kada napravim style od neke druge pjesme zvuci "katastrofa". U cemu je problem? Hvala na odgovoru (PA80) StyleWorks 2.38 Mirell |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 11.03.2005
Mjesto: Macedonija Bitola
Downloads: 129
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Interesi: korg pa 80
![]() |
![]()
koliko vremena radis sa taj program?
tu imas poso druze do ne naucis sve alatke u nljega ne mozes da radis malo je tezak treba znati kako se radi taj program prouci ga dobro sve kombinacije pa onda radi ---------------------------------------------------------------------------------------
![]() |
#3 |
Nishki
|
![]()
Mozes li malo bolje da objasnis kako se to ritam lose cuje.U cemu je konkretan problem?
Promijenjeno od milanceshow (30.05.2008 u 14:27 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
Cekaj brate...
Ja tebe i ne kapiram bas... Uzmes recimo pesmu... Npr: "100%",-Amadeus band... I napravis ritam od nje,-zar ne..? -Style ?-To si mislio... I onda ubacis to u taj program... I tamo radi,-tamo verovatno preslusas sve to,-zar ne ? Znaci,-ta jedna pesma je OK... A,onda ubacis drugu,tj. isto napravis style od nje,i nece da radi kad je ubacis tamo ? Ako je tako,onda : Probaj sa trecom pesmom... -Proveri program...i... Proveri brate post koji si napisao,-nesto mi ovo cudno... Aj' pisi...
![]() |
#5 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 11.03.2005
Mjesto: Macedonija Bitola
Downloads: 129
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Interesi: korg pa 80
![]() |
![]()
ma i meni cudno zvuci nista nisam ga razumeo sta je hteo reci zato reko sam da ga prouci taj program onda tek da radi
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
sto nisam ranije odgovorio, radio sam citam dan. E ovako.
Radim sa dva midija. Prvo Cardak od Halida i kada dobijem Style koji otvaram sa programom Pa80 StyleTool ver1.0.6(pogledaj sliku) sve (var.1 2,3,4,Intro,prelazi,ending) zvuci kao u original midiju. E onda ubacim drugu pjesmu "Moj dilbere Tose" i uradim Style koji otvorim u tom istom programu Pa80 Style Tool ver 1.0.6 (to je jedini program koji mi je poznat za otvaranje i slusanje styl-ova) i zvuci skroz drugacije nego midi, znaci puno losije i cudno, neki instrumenti su promjenjeni i sve u svemu lose. Priznajem da sam pocetnik sa StyleWorksom ali sam probao sve moguce kombinacije sa ovim midijem sto ne valja i to . -U Varijaciji promjenim Neutral u Playback -U Details cekiram Keep notes sounding inti part i tako dalje . Kao sto rekoh kada preslusavam u samom StyleWorksu sve je OK znaci zvuci odlicno tj. kao original midi ali kada ustedim na disk kao Style i taj isti otvorim u PA80StyleTool zvuci lose kao sto sam opisao. Nadam se da sam malo bolje opisao moj problem (amaterski-priznam) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Veteran
Registrovan/a dana: 07.06.2005
Mjesto: Pirot
Godina: 54
Downloads: 218
Uploads: 5
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: sa dirkama...
![]() |
![]()
Ubaci style u Pa80 pa ga tamo steluj, to je pod obavezno i najsigurnije!
![]() |
#8 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |