|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 11.06.2006
Mjesto: BiH,I.Sarajevo
Godina: 42
Downloads: 438
Uploads: 1
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: Weltmeister Supita
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
Pozdrav kolege,
pitanje je: kada ubacim sempl neke boje u TR kako na nju da instaliram njen efekat,a ne da ostane efekat od prethodne boje. Npr. ubacim harmoniku i instaliram je u programs umesto neke boje,ali nije to to. Valjda sam dobro objasnio sta me muci! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
Problem je u tome sto ti menjas samo sample, pa efekti ostaju od prethodne boje. Imas samo sample za to sto ucitavas?
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
i ja imam isti problem, kad učitam neki sempl na neku poziciju u program A npr, on mi da celu postavu prethodne boje sa svim efektima, postoji li tu neka pozicija koja je neutralna, ružno zvuči kad ubaciš kabinu harmonike a ono neki portamento ili neka orjent skala.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Naravno da postoji ako se procitaju knjige malo, pretrazi po forumima.
Otices u SAMPLING pronacices taj KMP i onda na MENU na STRELICU fino ides na CREATE PROGRAM FROM SAMPLE il kako god pise tamo pa ces dobiti skroz INIT PROGRAM sa tim KMPom. Bez nikakog efekta bez nikakog parametra sredjen, moraces sve odnovo, sto za vama sto ne znate bice jos veci problem onda no sto je sada. Ako ti zvuci ruzno idi promeni efekte i makni arapsku skalu i resen problem.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
Hvala na odgovoru, ja sam novi Korgovac pa sam malo nespretan sa tim klavijaturama, ne zamerite ako postavljam glupa pitanja.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Pitanje nije glupo, samo odgovor koji sam ti dao napravice ti posao jos vise kompleksan
i komplikovan...onda da ti i to objasnim trebacu opet knjigu da pisem.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
|
![]()
sigurno znaš koja je najbolja postavka efekata za harmonike koje je kolega dao za download u svim registrima, mnogo bi mi značilo kada bi postavili pcg za svaku od njih. Hvala vam na savetima.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Odomaćeni član
|
![]()
E vidis, harmonike sam uploadovao tako, pa da svako sebi podesi efekte onako kako mu to najvise i odgovara. Neko voli tek malo efekta, neko opet opali pravi vasarski echo... sve je to ispravno, ali je iskljucivo stvar ukusa.
Namesti efekat za jedan od registara onako kako se to TEBI dopada i to na razglasu, na glasnoci koju koristis i inace za svirku. Iskopiras isto to za ostale registre i resio si problem... Vredi se malo pomuciti, veruj mi ![]()
![]() |
#9 |
Vredan član društva
|
![]()
Jager, celu noć sam drndao Le korg, ne mogu da provalim kako da dobijem čiste harmonike, dobio sam sinti bez literature pa sam ti kao sinji rob! Ništa bre neznam. Osvanuo sam jutros za klavijaturom.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
vec je nedim napisao kako da se dobije boja bez efekata!!! ako vam je komplikovano da sami postavljate parametre i efekte onda nemoj da kopiras harmoniku na klavir nego nadji neku fabricku harmoniku koja ti ok zvuci pa stavina njeo mesto, gitaru na gitaru itd...
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
bojama, efekti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|