|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Kad ukucavam ritam imam opciju koju neznam za sta je i imali ikakvog znacaja,,, to je opcija (NTT:Root, 5th, iSeries, No Trsp)....molim vas da mi neko kaze jer mislim da mi ovo kvari citavu ritam sekciju::: KORG PA80
hvala svima
Ko pjeva zlo nemisli Promijenjeno od mr_eko (17.02.2008 u 14:29 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 16.01.2008
Downloads: 1962
Uploads: 32
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 41 puta u 34 Postova
![]() |
![]()
Vidis i mene to zanima, a ne znam sta je to...
ako neko zna nek pojasni.pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
pa nije zar da ovo nije ni vazno......
![]() |
#4 |
Pravi prijatelj foruma
|
![]()
Ajoj eko pa ti si usao u detaljni edit ritma .Veruj da smem da garantujem da mnogi koji koriste korg isto neznaju sta ti to znaci.To ti je note transposition table .To mozes da koristis naprimer u ritmu da uradis transpoziciju paterna ili djela ritma za odredjenu visinu ili sta ce svirati kad to pozovesNeznam da se to dosta koristi za nasu muziku ali tu mozes da stavis neki prelaz kao u jazz muziki koji ide van odredjenog tonaliteta i kad to zavrsi ritam se vraca nazad na odredjeni dur ili mol.Obicno se to stavi na fill a moze da bude kao neka improvizacija .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
To je Note Transposition Table, kako je i Fico rekao. Ako je u pitanju samo
obicni ritam kao sve ostale gde i sviras i menjas akorde onda stavi na I30. To je generalan Setup koji se koristi u korgovim aranzerima i dalje je baziran na I30, stavi to na I30 i bez brige.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
izabrat, sta, treba |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|