|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Zvučnici Ono što treba da da dobar zvuk |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Pozdrav kolege interesuje me koje kutije su dobre za pocetak, od skoro smo poceli ja i kolega pevac da radimo, a hocemo da uzmemo nesto ne preterano dobro za pocetak, samo da nas sluzi(mikseta + 2 kutije <= 500e)...
Hvala unapred |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 02.06.2008
Downloads: 682
Uploads: 6
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Za te pare Dynacord Eminent 1040 (250€) + neke P audio polovne ili Zeck.Pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 19.06.2009
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 67 puta u 41 Postova
Instrumenti: Acoustic Line Seeburg , JBL SRX , Dynacord Variline , Dynacord MAdras , DANLEY sound labs
Interesi: sport,moto sport,sound & light
![]() |
![]()
Za te pare nema ni dobra mini linija da se kupi ,a kamoli komplet razglas.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 02.06.2008
Downloads: 682
Uploads: 6
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Ja prodajem miksetu Dynacord Eminent 1040 za 500 km ima na pik.ba i imam kutije za 450 km sve ukupno 500 €.Pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 19.06.2009
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 67 puta u 41 Postova
Instrumenti: Acoustic Line Seeburg , JBL SRX , Dynacord Variline , Dynacord MAdras , DANLEY sound labs
Interesi: sport,moto sport,sound & light
![]() |
![]()
covek hoce sve da plati do 500ev ,a sad mi ti kazi koliko kostaju te rcf art 300 aktivne ???,Pasivne se krecu 450ev u dobrom stanju ,a koliko kostaju u dobrom stanju aktivne i plus da kupi mixetu ,ajde sad mi kazi koliko bi to sve bilo zajedno i ko lupa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
ljudi traže koliko vidim oglase maksimum po 400 eura za pasivne a daju i za manje,aktivne kostaju 500e i neka mala miksetica tipa http://www.google.rs/imgres?um=1&hl=...9,r:0,s:0,i:70 koja je jako jeftina
mini linija za 500e ,covek pocinje tek.....sta ti pricas...
Promijenjeno od mimiki (12.09.2012 u 00:41 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 29.03.2007
Mjesto: Beograd
Godina: 38
Downloads: 3442
Uploads: 19
Rekao HVALA: 41
Zahvalili mu 73 puta u 69 Postova
Instrumenti: Korg PA3X
Interesi: Mene me zanima, gde ima da se kupi jevtina kavurma i cvarci...
![]() |
![]()
Martin Wisman ULT 1260 nov 240e.
Par 15-ca Audio Lab nove 320e. S' obzirom da radite samo vas dvojica, mikseta ti ne treba, imas u klavijaturi vokalist i ekete za mikrofon. Za 560e imas novo ozvucenje koje ce ti biti dovoljno za vezbanje i manje svirke. Kad skupis pare, prodas ovo i kupis nesto bolje. Ako hoces da ti bude jos jeftinije, potrazi na oglasima, mozes da nadjes polovne kutije za 250-300e. Za polovan snagas, ne znam koliko ti se isplati kupovati raznorazne krseve koji su stariji vise nego Navipov vinjak 8... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
ne lupaj,moze npr aktivne rcf art 300 i neku malu pasivnu mikseticu,tipa berindzer 1202 ili neka yamahica...
ili odes kod gorana bosanca,juce bio kod njega za 400e kakve hoces kutije koje rade skroz skroz ok,juce probao.. Postovano sa mobilnog uređaja Promijenjeno od mimiki (11.09.2012 u 10:05 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|