|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Dobar dan svima...
Ova klavijatura ima dosta dobrih fabrickih boja ali me zanima da li moze da se skine negde npr. harmonika mozda vernija od fabricke ili samo moze da se kombinuju fabricke pa da se sacuva u Preformance memory...Ako je tako koje boje i koja podesavanja bi isla da bi harmonika do ja*a zvucala ![]() Unapred hvala... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Dobru harmoniku nemas na G seriju...Jedino da iskombinujes 2 fabricke i da dobijes "harmoniku"...Ako hoces dobru harmoniku, uzmi MIDI USB kabli, instaliraj VSampler na kompu, nadji semplove harmonike, i onda sa kompa vuci boje...Ovo pricam ako sviras u kucnoj varijanti...Ako si u zivoj svirci, ili da menjas klavijaturu za noviju koja ima Sempler ili da skombinujes lepo 2 fabricke boje ili da uzmes Lap Top i na njemu da instaliras VSampler i da odatle vuces Semplove...Vidi sta ti je najbolje...Pozdrav
![]() Promijenjeno od AcaG600 (23.04.2012 u 10:17 sati) |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio AcaG600 za ovaj koristan post: | LesaKesa (23.04.2012) |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Hvala druze...
![]() Inace svidjaju mi se fabricke ali me samo zanimalo moze li jos bolje ![]() a za Midi kabl i lap top cuo sam da ova serija ima problem da zakucava ![]() Ali u svakom slucaju hvala ... mada probacu sta me kosta midi to usb cu uzeti od ortaka da vidim kako to funkcionise ![]() Jos nesto malo je off topic ali jel pametno konvertovati ritmove sa pa800 i pa50 na Rolanda G800 posto mi dadose drugari neke fine ritmove? Sa programom Style Works. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Žarko Brlja
Registrovan/a dana: 01.04.2009
Mjesto: Titel
Godina: 64
Downloads: 135
Uploads: 60
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 28 puta u 27 Postova
Instrumenti: Gitara, aranzer modul
Interesi: Kao sav normalan svet
![]() |
![]()
Moze da se konvertuju ritmovi sa korgovih klavijatura na G 800 uz optimizacije uradjene u SW i posle konvertovanja je potrebno jos dodatno srediti ritmove u samoj klavijaturi ako ti se neke stvari ne svidjaju(efekti,boje acompanimenata, jacine i sl.)Potrebno je imati verziju programa koja podrzava obe klavijature. Pozdrav
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Konvertovao sam ja SUDO sa KORG-a Pa50 za moj G600, ali to brate nije ni nalik onome kako to treba da zvuci....Moze sigurno bolja harmonika od one fabricke....Ako mislis na samo jednu boju fabricku koja ima naziv HARMONICA nije ni nalik kakva moze biti....Recicu ti malo kasnije od kojih boja je napravljena harmonika kod mene i ne zvuci lose....Pozdrav
![]()
[IMG]http://dc613.*******.com/img/_agad48s/s3/0.4491904543559744/Roland_2.jpg[/IMG] Promijenjeno od AcaG600 (23.04.2012 u 19:21 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
|
![]()
Na upper 1 - reed organ ili C35
Upper 2 - Klarinet D18 oa onda ides u BANK (bank od boje ) i podesavas : Za upper 1 vibrato rate - 0 vibrato depht - 0 Delay - 0 twf cut off - 27 twf resonance - 0 env attack - 0 env decay - 0 env release - 0 onda okrenes prvi tockic na upper 2 podesavas samo rednim brojom 6 ili env attack - 1 i onda snimis performans da ti se te postavke ne obrise kada promenis. WRITE + bank i pises broj gde hoces da staje tu boju .. pozzz ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Jovan4e za ovaj koristan post: | Maksuzija (23.04.2012) |
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
A probaj na UP1 (Upper1) da stavis instrument A36...Zove se ACCORDION FR...Malo mu dodaj efekta i to je to...Na UP2 je nebitno sta ce da stavis...Kod mene je neki Strings...Probaj...Pozdrav
![]() Promijenjeno od AcaG600 (23.04.2012 u 21:29 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 31.05.2011
Mjesto: Skopje
Downloads: 0
Uploads: 4
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: RolandG800
![]() |
![]()
ajde ako vam nije tesko napisite kako da se napravi jos neka dobra boja na g800
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
AJ LAV KORG
Registrovan/a dana: 09.12.2009
Mjesto: Srbija
Godina: 42
Downloads: 940
Uploads: 3
Rekao HVALA: 289
Zahvalili mu 179 puta u 165 Postova
Instrumenti: korg pa3x
![]() |
![]()
Ostavi nam kućnu adresu da dođemo i oladi par piva :-).... pa zar nema dovoljno uputstava na forumu, jesi probao da nađeš?
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 31.05.2011
Mjesto: Skopje
Downloads: 0
Uploads: 4
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: RolandG800
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Ali vakvu temu nisam dosad sreo na forumu gde forumasi daju svoje mislenje kako bi se napravila dobra boja na rolandag800 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|