|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 30.10.2005
Mjesto: ----
Downloads: 207
Uploads: 1
Rekao HVALA: 11
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: pa serija
![]() |
![]()
zamolio bih sve kolege koje znaju ili imaju ovu klavijaturu da mi kazu sta da ukljucim pa da mi radi transpose na tercama ili skalama, puno zahvalan unaprijed
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Nemojte pisati svasta tek da bi pisali,samo spamujete temu nepotrebnim glupostima!!!
Ako ne umete da pomognete kolegi nemojte se ni javljati na temi. Hvala Svi nepotrebni postovi su obrisani. |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 30.10.2005
Mjesto: ----
Downloads: 207
Uploads: 1
Rekao HVALA: 11
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: pa serija
![]() |
![]()
Da ovu temu zavrsim, otkrio sam zbog cega na tritonu extreme nije htio raditi transpose na tercama i skalama i mossu; problem je bio sto sam koristio stariji operativni sistem v 1.0.1 a na zadnjem i prezadnjem operativnom potpuno sve radi, to su ispravili kasnije. Skino sam na korgovoj stranici verziju 1.0.6 i sa njim uputstvo, povezao sa racunarom i pratio proceduru u uputsvu kako se klavijatura formatira i nabacuje novi O.S. To je eto rijeseno i sada radi perfektno sve.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
pooozzz
evo posto je rijec o extremu ovde da ne otvaram nove teme dali neko zna do koje velicine CF kartice ce klaviatura prepoznati
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|