|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 15.02.2006
Downloads: 149
Uploads: 6
Rekao HVALA: 8
Zahvalili mu 4 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
Kupio sam hard od laptopa WD600VE 60gb, moze li to da funkcionise na pa? Onaj siroki kabal ata odgovara a ne znam sta jos da prikljuci posto kablovi ne odgovaraju. Ma strasno, zna li ko sta o tome? Sta da mu radim, JA TO NEKAKO MORAM UGRADITI A KAKO... Pomagajte.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pravi prijatelj foruma
|
![]()
Taj siroki kabal ATA se ti nalazi u sintu i sem njega ti netreba nista drugo .Na mestu gde se montira HD imas original dva nosaca koje moras sa 4 serafcica da priserafis na disk 4 serafcica da to sve zajedno priserafis na leziste u sintu .Preko toga kabla disk dobija i napajenje strujom tako da nemors da brines o nicem drugom sem dali ce sint prepoznati taj disk posto ne prepoznaje bas sve 100 posto.Ides na disk utilitis i tamo ces videti informacije o disku i napravi update operacionog sistema da imas verziju 3.05 ili 3.06 i trebalo bi da sve radi ok.
fico |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
i zamisli tuge da nece da ga prepozna. Da li postoji kakvo resenje ili da trazim drugi...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pravi prijatelj foruma
|
![]()
Trazi drugi ali manji na sintu ti za sve setove i sve midi fajlove i semplove nece trebati vise nego nekoliko GB .A za ono sto ti stvarno treba od midi i setova dovoljno ti je 3GB zato je disk od 8 ili 10 GB od Toshiba laptopa vise nego dovoljan.I da ne zaboravim kad stavljas disk u sint mora da bude formatiran sa FAT a ne sa NTFS da ga sint prepozna.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Covece, pogresno sam okrenuo kabal... Radi sad extra, sreca te nije nesto riknulo. E pa LJUDI VODITE RACUNA, nemojte kao ja!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Sta da uradim sa ovim hard diskom posto nece da mi zapamti ritmove koje ubacim u njega??????????? Zapamti ih on dok ga ne ugasim pa u palim a onda ih ima u onim fasciklama 123 456 789 ali na style ih nigde nema...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Oce li mi ko pomagati, prodje mi dan... Trudim se ali od resenja nista.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Vredan član društva
|
![]()
Kolega evo jedan savjet iz osobnog iskustva. Kupio sam nov pa80 i jedan mi je covjek stavio hard disk, i nakon nekog vremena klavijatura se pocela kvariti, uvijek isti kvar i onda je jedan vrhunski majstor rekao da je bio problem u hard disku...bio je prevelik i vukao je pravise struje sa maticne. Izvadio je hard i vise nije bilo problema. Tako da pripazis malo sa tim stvarima da ne dođe do problema
pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Rade mi extra fajlovi, ritmove hoce da ucita sa harda u user iz onih fascikli 123 456 789 gde sam ih kopirao i tu je sve ok. ali nece da ostanu memorisani na style. Katastrofa!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Sredio sam stvar, sad je sve u najboljem redu. Odradio sam ono RestoreData u HD i sad je sve u najnajboljem redu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
disk, hard, help |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|