|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Drugar foruma
|
![]()
Pozdrav!
Evo jopet ja da nesto pitam, zamolijo bi za pomoč oko loopva mi je Adrijan vec pomogo sa svojim opisom tako da se mu ovom prilikom zahvaljujem a ovaj put me zanima, kako bi prebacijo kit znaci komplet kit i pad iz jednog seta sto se mi svidja da ga mogu da izkoristim u svoj set koji pravim. Koji je princip najlakse da ne treba sve redat ponovo jedno po jedno itd... nego samo da komplet kit ili pad pod stavim u svoj set brez zajebancija jedno po jedno za KORG PA800. Hvala svima na pomoci!!!
![]() |
#2 | |
Zavisnik od foruma
|
![]() Citat:
Sta uradis je prvo UPDATE sint na OS 1.02, onda loadiraj SET sa kojeg zelis 1 KIT u PA800 pa onda SAVE taj SET odnovo da bude tacan format DRUM KITa. Posle toga loadiraj taj drugi SET, nadji prazno DRUM KIT mesto u njemu i sa ovog SETa sto si SAVE i sa njega povuci samo taj KIT koji zels, on ce sa sobom povuci svoje samplove, ak moras uraditi kako sam ti rekao, da loadiras i sajviras taj set prvo inace nece da ti uce samplove, nego ce samo kit. Za PAD da povuces, vucices ih jedan po jedan isto kao i sve ostalo, samo dal ce ti tu pasovat bubnjevi i ostalo ne znam, to se sve mora remapirat i sredjivat.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
|
![]()
E Nedime fala! Ija sam konto da je to nemoguce tako eto sad sam dobijo potvrdu. Probacu tako kosto si reko pa cemo vidjat kako i sta
![]()
![]() |
Favoriti |
Oznake |
kitova, oko, pa800, pomoc, prebacivanje |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|