propustanje uploudovanih fajlova
Prije tri dana sam uploudovao tri kompletna seta (dva za pa1x i jedan za triton extreme).Kako se nisu pojavili u download sekciji,kontaktirao sam moderatore u cemu je problem.Nakon potrage za mojim fajlovima dobio sam konacan odgovor da se setovi koje sam poslao vec sadrze u download sekciji.Nema sanse!Odgovorno tvrdim!Ja sam poslao kompletne setove od kojih je jedan placen cak 200eur,radio ga je momak iz Krusevca.Znaci set koji sam kupio dao sam u download jer sam isfurao lupove i to mi vise nije zanimljivo ali mozda nekom jeste.Ostala dva seta sam dobio na poklon od ljudi koji su mi ih izvukli licno iz svojih klavijatura.Da li moderatori kad otvore set i vide da se naziv nekog ritma ili boje koje set sadrzi vec nalazi u download sekciji automatski eliminise cio set?Pa da li je naziv ritma ili boje bitan?Ne mora da znaci da je isti ritam podesen kod svakog isto,zato sam i poslao kompletne setove.Glupost,pa svi mi koristimo vise-manje iste ili slicne semplove koji stalno kruze,ali kako su oni uvuceni u program i u performas to je bitnije.Sempl ko sempl,sta vrijedi ako nije od njega napravljena boja kako treba.Ja sam mogao rasclaniti te setove na desetine ritmova,boja,semplova i imati kao vise uploada,ali nisam jer sam poslao setove.Pa zar se ne moze uzeti jedna obicna rumba i od nje poslati desetine "ritmova" samo mijenjas naziv.To nije u redu.Da zavrsim,volio bih znati koji je sistem eliminacije pri uploadu tj.neka mi neko nadlezan pokaze sta sam ja to duplo ili cak isto poslao.Unapijed zahvalan.Drugarski pozdrav!
|