|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Downloads: 3620
Uploads: 9
Rekao HVALA: 152
Zahvalili mu 27 puta u 27 Postova
Instrumenti: Kurzweil K2661 Roland XP10 Yamaha V50
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
Kolege da li neko od vas moze da mi napise akorde pesme volim zene volim sve..Ja mislim da original pesmu peva Bojan stankovic Boki..Molim vas kolege.pozdrav za sve........
Dodato: Niko ne zna da mi napise akorde za ovu pesmu??: ![]() Promijenjeno od nemanja 1982 (31.01.2010 u 12:44 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 03.05.2008
Downloads: 108
Uploads: 0
Rekao HVALA: 14
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
Instrumenti: Harmonika, Glas, Keyboard
![]() |
![]()
A --------- ------------A, G, A (prelaz)
Siromah sam nemam para A --------- ------------A, G, A (prelaz) al za zene imam dara A --------- ------------A, G, A (prelaz) sretnog mene majka rodi A --------- ------------A, G, A (prelaz) sreca nek me uvek vodi A Neka nece pare mene A----(Cis/A)-(D)--(E7) (original: sve A, ovako svira Kosmajac odprilike ) samo nek me vole zene A----(Cis/A)-(D)--(E7) sa zenama kad me vide A----(Cis/A)-(D)--(E7) svi bogati mi zavide A----------h Volim zene, volim sve A----------h i ne pravim razlike A----------h hajde zene pridjite A----------h oko mene igrajte. ..... Forspil: sve A, samo kraj h Pozz Promijenjeno od MusicAngel (13.08.2010 u 15:22 sati) |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|