|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Drugar foruma
|
![]()
Bez instaliranja programa, bez cekanja
![]() Juris na youtube. .. Besplatno download vide-a sa youtube i mnogo vise. Sajt je na domacem jeziku! Konverter takodje mozete skinuti, a detaljno uputsvo za rad kliknite 'Pomoc' na sajtu! ![]()
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 01.01.2006
Mjesto: Nis
Downloads: 8
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Ne znam bash za ovo!
Malopre sam probao da downloadujem video sa dailymotion, upisao link, izabrao desno daily motion, sacekao par sekundi i u polju download se pojavio link, kliknuo sam i otvorio mi se prozor u kome se je pustio video, a nigde downloada. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Ja koristim nesto vrlo jednostavno poput ovog. http://javimoya.com/blog/youtube_de.php
Poslije skinem taj FLV Viewer i sa Total Video Converter koji je besplatan na netu konvertiram u koji ja hocu format! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 01.01.2006
Mjesto: Nis
Downloads: 8
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Izgleda da ovaj Aura BiH, moze da downloaduje samo sa Youtube-a!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Drugar foruma
|
![]()
Ma moze sa sviju da downloaduje, samo ako skidate sa google npr morate oznaciti google ili ostaviti na onom any site, jer ako nesto oznacite a unesete url drugi naravno da nece.
Svaki vide downloaduje bez ikakvih problema! Kad kliknes na dugme download i kad se pojavi download link nemoj da kilkas na ono iznad original link (Naravno da ce ti krenuti video jer si original pokrenuo) kliknes na ono >>Download Link<< i to radi sve, ja sam licno sa dailymotion Skinuo videa bruka hehe.. Ustvari za sve one koji neznaju koristiti ima pomoc, kliknes na ono pomoc i sve ima sa slikama kako sta.
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
|
![]()
E, a sa kojim progyjem gledate te FVL fajlove sto skinete ???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
|
![]()
FLV Player
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Drugar foruma
|
![]()
Moze FLV player, a mozete skinuti Total video koverter u njemu takodje ima player da mozete gledati odma, a ujedno je i konverter pa ga fino konvertirate da mozete gledati sa windows media playerom i ostalim normalnim.Imate pomoc tu je sve slikovito, a ima i link za direkt download Total video koverter-a. Jako brzo konvertira sto je vazno, ali je demo verzija. Sto za vas nije problem za crack, pass itd.. :twisted: . Uostalom ima na yu-midi medju linkovima ono rusi su krivi hehe..
![]() ![]()
![]() |
#9 |
Drugar foruma
|
![]()
Postavljen je video tutorial kako skinuti i downloadovati video! Pogledajte!
![]() |
#10 |
Godfather
|
![]()
Lepo samo ubacish Video Downloader u FireFox, i to je to...
![]()
![]() |
Favoriti |
Oznake |
besplatno, domaci, download, sajt, videa, youtube |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|