|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 12.01.2009
Mjesto: BIH
Downloads: 322
Uploads: 0
Rekao HVALA: 54
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: Korg Pa 800
![]() |
![]()
Mozel pomoc oko akorda za ove Ljubine pjesme , zahvaljujem unaprijed
![]() Nikad vise zagrljeni nikad vise ne milo moje za nas dvoje zar je proslo sve (2x) Refren 2x Nema tuznije sudbine od ove nase ljubavne Nikad drugu zavoleti necu moci ja sta odluci bol ga muci nasa srca dva (2x) Refren 2x Necu moci preboleti tebe ljubav tu srca gore jos se vole al' se rastaju (2x) Budi me mila majko budi me da odem onoj koja voli me (2x) Ref. 2x U zoru ako je ne poljubim bolje je da se majko ne budim Pusti me mila majko pusti me da je sa nekim drugim lazu me (2x) Ref. 2x Reci mi mila majko umrecu bez nje da zivim majko kako cu (2x) |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Ljuba Alicic-nikad vise zagrljeni(Cm)
Cm---------Dis------ Nikad vise zagrljeni Fm---------Dis nikad vise ne Fm---------Cm------------- milo moje--za---nas dvoje Gis----B------Cm- zar je proslo sve[2x] Ref Gis-B-Cm-----Gis-B-Cm Nema tuznije-s u d b i n e Dis-----Fm---Gis-B-Cm od ove nase--ljubavne Cm-----------Dis----- Nikad drugu zavoleti Fm---------Dis necu moci ja Fm--------Cm------------- sta odluci bol ga muci Gis--B-----Cm- nasa srca dva[2x] Ref Cm---------Dis----- Necu moci preboleti Fm---------Dis tebe ljubav tu Fm--------Cm---------- srca gore jos se vole Gis---B--Cm- al' se rastaju[2x] Dodato: ------------------------------------------------------------ Ljuba Alic-budi me mila majko(Hm) Hm--------------------E7---A- Budi me mila majko budi me Hm-------G---------H7--E- da odem onoj koja voli me[2X] Ref D------------------A7----D- U zoru ako je ne poljubim Em-----Hm-----------G--A-Hm bolje je da se majko ne budim[2x] Hm--------------------E7---A- Pusti me mila majko pusti me Hm------G---------------H7--E- da je sa nekim drugim lazu me[2x] Hm-------------------E7---A- Reci mi mila majko umrecu Hm-----G-----------------H7--E- bez nje da zivim majko kako cu
https://t.me/pump_upp Promijenjeno od Simke (16.11.2010 u 11:30 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Simke za ovaj koristan post: | EngyKorg (16.11.2010) |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|