|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Pozdrav svima
Neki semplovi u triton studio sume ili kako da kazem krce ,imam 96 MB sta bi moglo biti .Ram memorija je original od Korga i nove su .Dali je u pitanju kvar same klavijature ili ramova ili mozda samog Sempla.U Tr je sve funkcionisalo kako treba . Veliki Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 02.06.2008
Mjesto: HR
Downloads: 1685
Uploads: 11
Rekao HVALA: 26
Zahvalili mu 26 puta u 23 Postova
Instrumenti: Korg Pa5x, Ketron Event,Yamaha Genos2
![]() |
![]()
pozzz.moze ti biti do sempla.ali zna biti i memorija ram. probaj izvadit memoriju i stavi samo jednu od 32mb, i ucitaj neki set do 32 mb,,i tako isprobas sve jednu po jednu,tako sam ja kad mi se to desilo, i kod mene je bila memorija.eto ako sam pomogao sta.sretno pozzz.
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Možda ih nisi stavio kako treba,dešava se.
Izvadi i probaj malo jače utisnuti u zazor. To što si opisao je otprilike pokazatelj neispravne memorije. gnovako8 ti je dao praktičan savijet . |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
Nazalost do ram memorije nije posto mi je jedan kolega dao svoje memorije sa svoga Studia i ista stvar se desava ,zujanje ,krcenje.A moji Ramovi kod njega rade sasvim normalno imamo iste setove na Klavijaturama.Dali je moguce da neki sempl nije ucitan kako treba.
Veliki pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
I to ćeš lako ustanoviti ako učitaš set od tog kolege u svoju klavijaturu i čuješ da li krči...u svakom slučaju je moguće da sami semplovi pucketaju
|
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
|
![]()
Hvala Rolandinjos na savjetu ,ali na TR mi je sve radilo kako treba jeli postoji mogucnost da set nije prebacen kako treba na Hard disk i da dolazi do ti komplikacija posto to nije kod sve jedne boje .Dali bi trebao Hard disk da formatujem i onda da ucitam set.
POzdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Nema to veze sa HD-om...on služi da čuva podatke a sa reprodukcijom ne bi trebao imati veze...pokušaj sa nekim drugim setom ipak,najbolje sa tim od Kolege za koji sigurno znaš da ne krče
|
![]() |
![]() |
#8 |
Vredan član društva
|
![]()
Probao sam i sam drugim setom i kod nekih boja isti se problem pojavljuje fabricke boje su ok .Dali bi mozda mogao biti slot gdje ram memorija ide ,da li on moze biti u kvaru.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
da ti je slot u kvaru uopste nebi mogo ucitati seta zbog toga sto ti nebi nasao rama tj. kad bi upalio klaviaturu nebi ti bilo ispisano koliko imas rama
![]() |
#10 |
Vredan član društva
|
![]()
Hvala Kolege na savjetima.
Napravio sam sada sve radi kad sam formatiro Hard disk i ubacijo ponovo set sve radi kako treba.Najvjerovatnije kad sam prvi put ubacivao set na Hard disk da nisam sve prebacio kako treba sa Kartice na disk.U svakom slucaju hvala vam jos jednom na pomoci . Veliki pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|