|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 04.11.2009
Downloads: 11
Uploads: 0
Rekao HVALA: 10
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Ima li ko iskustva sa ovom klavijaturom.Kakve su joj mogućnosti,dobivam je pod račun a nemam pojma o njoj.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
To ti je klavijatura sa FM sintezom,Korgov odogovor na Yamaha DX7 i Roland D50!Od efekata imas vise delay-a,portamento(i to dobar) i phaser i corus!2 oscilatora i polifonija mu je 8!Dosta je skuplji u odnosi na slicne konkurentske klaviajture koje sam pomenuo gore
![]()
Sledeći član vam se zahvalio Marco7 za ovaj koristan post: | zmodrusa (06.02.2010) |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 04.11.2009
Downloads: 11
Rekao HVALA: 10
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
ima li ona svoje zvukove , da li se može korisziti kao workstation
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 17.07.2008
Mjesto: Ljubljana,Varaždin, tu i tamo,posvud pomalo
Downloads: 76
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 52 puta u 46 Postova
Instrumenti: Wersi Ikarus X1, Roland Fantom G6 , CME UF50
![]() |
![]()
@zmodrusa
Nekada davno sam imao ovu klavijaturu.Specifikacije po prospektu su bile odlične, pa sam je kupio a da je nisam prije toga čuo.Za to doba je klavijatura imala sve šta treba imati, osim jedne ali najbitnije stvari-soundovi su bili loši. Odgovor na tvoje drugo pitanje je-da, ima svoje zvukove.U današnje doba bi je ja koristio jedino kao midi kontroler, a soundove bi vukao ili iz modula,ili iz neke druge klavijature.No ipak to je samo moje subjektivno mišljenje...
Sledeći član vam se zahvalio Zlatek za ovaj koristan post: | zmodrusa (06.02.2010) |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|