|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Mikrofoni Mesto za one koji vole da pevaju ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
imam AKG C420 i fantom napajanje B29L. Iz B29L direktno vucem kabal u pa800 u ulaz 1.Izlazi za glas su mi 1 i 2.Jeli to ok? Ja to vec 2 godine koristim tako.
|
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Logicno je da je OK cim ti radi 2 godine
![]()
![]() |
#3 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]() ![]() Dodato: u jednoj temi si pominjao neko premostavanje zica pa me to zbunilo. . Promijenjeno od mikelijus (09.08.2009 u 00:26 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
Da, da bi mikrofon radio mora se korigovati kabl koji ide IZ fantoma U PA800. E sad, mozda je tvoj kabl vec bio sredjen da radi na tu vezu, tako da ti nisi imao potrebu da ga sredis.
![]() |
#5 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
meni je sasvim onaj obicni kabal... nije vazno,bitno je da radi
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
Da, jeste u pitanju obican kabl koji na 1 kraju ima mono bananu, na drugom kenon, i ako ne radi onda se na tom kenonu trebaju premostiti dve zice, e sad ne znam tacno koje, u to se jos ne razumem
![]() ![]()
![]() |
#7 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
OK. Posto koristimo 1 i 2 kao izlaze za mikrofon da li na mikseti dajes isti efekat za tvoj glas i za prateci?
|
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
![]()
Ja pustam i glas i prateci na OUT1, i na mikseti koristim samo 1 kanal za glas. Ne idem posebno glavni vokal, posebno prateci.
![]() |
#9 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
ja idem posebno pa ne znam koliko je to dobro. .
|
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
|
![]()
Mozda je bolje 5%, zato sto dobijas kontrolu nad pratecim vokalima, ali isto tako mozes u GLOBALU namestiti da ti jedan od onih ASSIGNABLE Slidera bude pojacavanje ISKLJUCIVO pratecih vokala. A isto tako mozes da se igras sa efektima tako da samo glavnom vokalu stavis npr. delay a na pratece reverb.
Pozdrav
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|