Videti jedan post
Star 19.11.2006, 03:03   #9
flosarka
Vredan član društva

flosarka's Avatar

Registrovan/a dana: 16.11.2006
Downloads: 364
Uploads: 3
Rekao HVALA: 17
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
flosarka befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

E pa drugovi ja se sasvim slažem sa Alix jer i ja znam da je to tačno.
Naime nekada sam uvijek imao Gemove klaviature i nečete verovati koji je niste imali kakvi su bili problemi sa ramom(mislim oko nabavke a onda još i cjene).Da ne pretjerujem 2mb rama bila su skuplja na početku kad su izašle te klaviature nego zlato.Još su i sad vrlo skupi ti ramovi.
Ali da vam kažem jedno.Gemove tvrdke su tvrdile da u klaviaturu uopšte ne ide ni ne radi drugi ram nego samo onaj koji prodaje Gem.Jednom sam se raspizdio otvorio klaviaturo da vidim podnožje za ramove i odmah vidio da u njega može stati ram od 30pina.Takvog su imali svi stariji kompjuteri 286,386.486.
Ivjerujte mi radio je baš svaki ram bio to Samsung,čak i Goldstar i tako dalje.Trebalo je samo premestiti dva đempera na drugo stranu kao što se to radi u računalo naprimjer ako ga je neko htjeo navinuti na jačeg.Ramovi su mi radili savršeno bez ikakvih problema i svima kojima sam ih posle stavio rade im još i sada isto tako i onome kome sam prodao zadnju Gemovu klaviaturu prije par godina.
Nije sve istina što firme tvrde jer zna se da one u večinu slučajeva normalno gledaju za svoj biznis.
Lp
flosarka je offline   Reply With Quote