Bas pucas visoko... ako ti se vec vise svidja YAMAHA onda je kupi ali imaj jedno na umu... Ako si pocetnik i ne umes da koristis nista jace od PSR 413 na kom si kazes svirao...neces znati da iskoristis ni 40% potencijala i mogucnosti koje klavijature tipa Tyros i sl imaju... Kao da kupis auto sa klimom, tv, telefonom, friziderom...a koristis ga da bi se odvezao do komsije u susednoj ulici! Ili si do sad vozio ficu i ne umes nista drugo osim da menjas brzine...bez uvrede... Koliko je meni poznato jednom prof klavijaturisti je potrebano oko 3-4 meseca intenzivnog rada da Tyros spremi i napakuje za ono sto on hoce i kako hoce...sem ako nece samo da je upali i koristi prvi ritam koji je ponudjen

Moj savet...kupi PSR 1500 ili neki slican model i polako... Citaj uputstvo za upotrebu i uci! Lako ces da je prodas posle i kupis nesto jace... Moj klavijaturista ima PSR 1500 i sasvim je ok...nema sepmlove ali ima pristojne boje... Ritmove ces teze da nadjes jer 70% muzicara kako je vec navedeno koristi KORG ali mogu da se konvertuju, u ostalom ja cu da ti dam ritmove koje je pravio moj klavijaturista...ako kupis nesto od toga... Srecno sa kupovinom!