@Cincilator!!!Vidim iz tvojeg komentara da nisi neko kome ja muzika bila hobi ili je hobi.....
Sve sto rekao je tacno,a i ja sam toga naravno svestan.Ja sam dosta prosao u zivotu i nisam nimalo naivan.To mogu da komentarisu koji me znaju licno (mykeli,Vahter i jos po neki). Ja se nadam da nisam los igrac

, ali sam mozda previse prosao da bi se zamajavao nekim stvarima.
Sve sto si rekao je istina,a nekom i bolna istina.Verovatno smo prosli dosta u zivotu pa su nam komentari takvi o nekim stvarima.
Od te kombinacije za Cikago nema nista.Gazda nije prihvatio moju cifru i uslove i to je to!Ja iskreno imam vece pare u Srbiji pa me zato boli kitica za Cikago.Ja sam po prirodi avanturista i volim da putujem i da vidim nesto novo.Ali nisam balavac i neozenjen covek da bi po svaku cenu isao u USA.
Mozda sam ja malo "prevezbao" u zivotu pa sam mnogo opusten lik,ali si 100% upavu brate tako da je moguce da ce neko od mladjih kolega tvoj komentar pogresno razumeti......

Sto se tice Milosa Djordjevica.......
Decko je iz Nisa,otac mu je pevac.......znamo se licno....drzi kafanu u Nisu...LIRA....itd.!!!!Da ne pricam o tome mnogo,jer nama kraja,a nije ni bitno............
Preporuka je isla preko Merime Njegomir,a trebao je samnom da podje i Srdjan Savic (1.har.yug)-(izdao je skoro CD za PGP-RTS) i pevacica.Tako da je situacija bila prilicno cista i sigurna.....(valjda-to se nikad nezna).
I sada moze bla,bla,bla,bla-----(popio sam malo pa ne zamerite ljudi)
Brate Cincilator!!!!!Hvala na iskrenoscu!!!!!!!Postovanje..........