Citat:
Originalno postovano od Alix
Najžalije mi je samo što je kolega SejoRoland pao na takve niske provokacije i misli da sam to ja,al nema veze,ja se nikome neću pravdati za stvari koje nisam uradio,a ono što znam da sam učinio,za tim uvjek stojim...
|
Alix,
Zamolio bih te,da moje ime (nick) ne pominjes u svojim postovima,koji su vezani za privatne stvari.Pogotovo u tom postu gore,koji si napisao i u kontekst citave price u koji si me postavio.
Lijepo sam ti objasnio,da je to stvar privatne prirode i tice se samo tebe i mene,a ti se raspisao po forumu.
I onda se desava da ljudi to citaju i lako mogu pomisliti da sam ja neka
osoba lakomislena,naivna i negativna.Ali nije tako,a to znaju i svi clanovi foruma.Takodjer sam ti objasnio-"Ti imas svoj put,a ja svoj i sretno nam obojici bilo".
Nisam dobro shvatio drugara sa nick-om "tesla",sta je mislio pod onim
pojmom "sitne duse".Nadam se da to nije vezano za mene kao osobu,
i da se ja ne nalazim u tom "pojmu".Ako je drugacije....neka mi kaze.
Da skratim-Alix,nije bilo potrebe uopste,za pominjanje moga nick-a i
to je bilo suvisno.
Ne zelim ovim putem da otvaram nikakvu diskusiju niti polemiku.Morao sam reagovati i smatram ovo zavrsenom stvari,i molim bez pominjanja moga
imena u relacijama koje su privatne prirode.
Inace sebe smatram,obicnim narodnim covjekom i ne mislim da sam i po cemu bolji od drugih ljudi koji drze do sebe.
Ovo sto sam napisao,napisao sam dobronamjerno i zelim da se tako i shvati,narocito od svih drugih clanova yu-midi.
Pozdrav,