Alix hvala!
Ali kao sto sma rekao sacekacu da vidim sta ce mi donjeti rodjendan 26 decembra!Ja sam ovo leto radio i zaradio 170 eura(eto jos sam i to rekao)
Sledece leto cu poceti ranije,i sigurno imati minimum 300 eura.Tako da nije frka da sad kupim neki za 200 250 eura,prodam ga za 100 150 iduce godine i dodam parice za neki od jacih sithova(klavijatura).
A za sad mogu kupiti i neki od 250 ili 300,samo da sacekam rodjus i novu godinu.Pritom racunacu na pad cena koliko toliko,i eto kupicu neku kvalitetniju gde mogu ubacivati i boje,i sva cuda!
takodje da naglasim SVIRAO BIH NARODNO!
al opet rekoh,ja necu svirati na svadbama,krstenjima itd. pa da mi treba svetsko cudo

nego izmedju 200 i 300 eura.A eto imam izbor,jos jednom hvala!
Citat:
Takođe sam ti spomenuo i Roland D10,D20 s kojima sam ja pravio svoje prve početke i koji su prave klaviature za mali budžet (150-200eura)...E sad tu imaš i Roland E86,E96
|
Po meni to su sranja gotovo ista kao i casio ctk 800!ako nisu jos gora
Slobodno vi nastavite sa predlozima,eto vec imam pitanje koje su dobre za narodnjake?Sto se tice hdd-a svakako da mi je potreban.Nemora biti neka velika memorija.I da ima USB!To mi je skoro najvaznije,dakle USB!