Videti jedan post
Star 08.12.2005, 14:40   #10
kreso
Šerif

kreso's Avatar

Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
kreso befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Eeeeee moj Laky ...
A ja tako već punih 20 godina, samo što mi rad više sliči na magareći. Klavijatura, pa kad je narodnjak harmonika, pa opet klavijatura i tako u krug kako ti kažeš do ujutro. A pošto sam leed klavijaturista tj. započinjem i završavam zvaku pjesmu tako ti to mora biti ono cakum pakum. Sad je već i dobro pošto koristim stalak za harmoniku, ali prije mila majko. Harmoniku na sebe, pa desnom rukom malo harmoniku, malo klavijaturu. :twisted: Pa ima da ti kićma pukne. I još k tome svojih 110 kg. A oduvjek u bendu imam još 4 magarca koji se ne usude ni na WC bez mene, a kamo li započet pjesmu. Diktatura stari moj, to je jedini ljek

Ove godine se odmaramo. Odbio sam sve ponude za doček (nije mi bila lova interesantna), pa nakon 7 godina prvi put slavim Novu s prijateljima. Naravno, harmonika i bas su neizostavni, a vrlo vjerojatno će se pridručit i violinista. Na gitaristu ionako ozbiljno ne računamo jer uvijek "pogine" od alkohola do ponoći, tako da i ovaj put kao i snjim tako i bez njega
Ali zato će biti u igri janjac, prase, čobanac od divljači i 50 litara vina na nas 12 parova. Brate, ima da puknem do ujutru.

Treba počet trenirat zube i škembu za napore :wink:

Pozdrav
kreso je offline   Reply With Quote