Videti jedan post
Star 09.05.2016, 13:46   #77
casper
Super-Moderator

casper's Avatar

Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 344
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
casper ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

@Tonči - Imate dodatni router pa ste riješili problem ali ako ćeš imati priliku i vremena, napravi test. Aplikacija za android se zove "Wifi Analyzer". S njom se napravi brzi scan wifi signala i vidiš na kojim se kanalima nalaze konekcije. Tada odabereš bilo koji kanal koji je slobodan i preko njega povezuješ tablet s x-air. Ja nakon toga nemam apsoutno problema s pucanjem veze.
Da, ova veličina, tj. praktičnost boxa i postavljanje tableta gdje god ti odgovara je i za mene odlična stvar. Tvoje iskustvo s usporedbom i iz prve ruke s Yamahom jasno pokazuje da se radi dobroj kvaliteti Behringera. Bez obzira što je Yamaha bila pionir digitalije, danas više nije ništa isto kao i prije. Na našu sreću, i cijene su mnogo dostupnije, a za istu kvalitetu.

@ella 85 - Shvaćam tvoje nepovjerenje, nekada davno sam se ježio čim vidjeh žuti trokut sa simbolom uha
Međutim, stvari nisu baš takve kako nam se čini da jesu. Danas je Behrniger firma koja ima i ozbiljne proizvode. Ustalom, njihovo poslovanje to dokazuje.

Evo jednog zornog primjera da nije zlato sve što sija. Ujedno ću povezati više segmenta koja se spominju u ovoj temi i usporediti JBL i Berhinger.

Moj X air se ne grije niti niminalno, temperatura metalnog kučišta je na dodir tek nešto temperirana. Otprilike kao kad držiš mikrofon u ruci, dakle, tjelesna temperatura. Na X-air kućištu piše Behringer.
JBL PRX 612 na koje sviram se poprilično griju, do te mjere da ponekad postavim i dodatne ventilatore. Na njima s predne strane piše JBL, a sa stražnje strane CROWN.

Pa ti prosudi sam da li treba sumjati i u kojoj mjeri treba vjerovati onome što piše na proizvodu.

Naravno, i na x air piše MIDAS pa se analogno tome (kao što i Milan kaže) lako može sumnjati i u taj natpis. Sumnjam da su ugrađivali različitu kvalitetu u različite varijante x-air-a? Ili je Milan mislio da u x air uopće nisu MIDASOva predpojačala? U to je teško povjerovati jer se zna da je "mali loši Behringer odavno kupio giganta po imenu MIDAS".

Xair mixeri su manja varijanta ovoga x32 i razlika u cijeni je prije svega u tome što se kod x air ne "prodaj hardware komponente" poput potenciometra, pločica, displeji, kučišta .... To sve dobivaš u obliku softwarea koji itekako umanjuje cijenu proizvoda. Na ovoj temi imaš moja detaljnija iskustva i upoznavanje s X-air 12 i još nekih članova. Tu ćeš čitati i viđenje @mikimiki koji je ima x32 i njegov stav o usporedbi.

Najbolje je da probaš i sam se uvjeriš. S ovim uređajem (x-air) ljudi već godinu dana rade velike i ozbiljnije koncerte, a prateći njihov forum i fb profil, nisam primjetio da imaju neke ozbiljnije poteškoće.
casper je offline   Reply With Quote