Videti jedan post
Star 18.02.2016, 12:47   #466
casper
Super-Moderator

casper's Avatar

Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
casper ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Citat:
Originalno postovano od Sky Net Pokaži Post
...
Casper, samo cu ti JEDNOM reci da nisi jedini koji imas mozak ovdje, i iako te mnogi smatraju "magom" za Yamahu, reci cu ti samo da ti je "sugestija" totalno bezvezna i bespotrebna. To sto si nasao stranicu u manualu, ne znaci da poznajes materijal niti tematiku, i uopste ne vidim potrebu da rasipas svoje "znanje" oko softvera sa kojim koliko ja znam, ni ne radis. Svako dobro.

.....Umorio sam se od piskaranja po forumima koja ne sluze nicemu, od raspravljanja sa ljudima koja ne vode nicemu, nekih glupih virtualnih tenzija za kojima nema nikakve potrebe, a do njih dodje, burnih reakcija..
Nepotrebno se ljutiš na mene i uz to me vrijeđaš. Smiri malo loptu, a ako se ne možeš obuzdati, zaobiđi forum i poštedi nas "vitrualnih tenzija".

Trebao si pročitati upute za rukovanje s YEM-om i uraditi sve korake, posebno ona tri koja sam istaknuo malo prije. Trebao si prilikom svake izmjene podataka u klavijaturi kreirati novu backup datoteku (*.ppf) i pohraniti je na računalo kako bi mogao ponovo pristupiti editu postojećeg sadržaja. Trebao si ovu datoteku pohraniti na sigurno prije postavljanja novog sistema u računalo.

Nadam se da ćeš sada, kad budeš radio sve iz početka, odraditi i ovaj minimum radnji kako se ne bi doveo u istu situaciju. Jer, najlakše je okriviti cijeli svijet i okolicu kao opravdanje za vlastito neznanje i brzopletost.
casper je offline   Reply With Quote