I dalje mi se desava ista stvar sa YEM-om, ali vise sam navikao

da priupitam kolege ovdje, kako ste zadovoljni tonom bass gitare u ritmovima? Do sad sam u dosta ritmova koristio Mega voice Finger, velocity 60, i nimalo nisam zadovoljan. Basa kao basa, te frekvencije ima, ali to nije to. Nizak je, zatvoren, vecina ga je u subu, fali mu generalno prisutnosti. Isprobacu obicni finger, nemam svoj razglas pa mi je to malo zeznuto, a Tyrosovi zvucnici su nula bodova u reprezentativnosti kako balansa elemenata, tako i generalno bilo cega sto je zvucno ''strano tijelo'' u klavijaturi. Nedavno sam se pozabavio drum setom sa vrlo kvalitetnim semplovima, koji na racunaru i NA RAZGLASU zvuce odlicno, a na Tyrosovom sistemu ocajno. Takodje sam primjetio da je generalno Tyrosova zvucna slika na sistemu bez bas binova njezna i tanka, totalno neubjedljiva, sa cak i vrlo blagim nedostatkom visokih. Probacu se jos poigrati sa master kompresorom, mozda ga cak i ugasiti. Da ne budem protumacen pogresno - Tyros zvuci jako lijepo, tu nema price. Samo mu fali malo agresivnosti, sirovosti u ritam sekciji, za koju ja nikako da pogodim balans. Vjerujem da kolega Casper ima neki tajni recept za to