Videti jedan post
Star 10.09.2013, 23:20   #15
sinisa kg
Vredan član društva

sinisa kg's Avatar

Registrovan/a dana: 07.06.2010
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 18 puta u 15 Postova
sinisa kg befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Sto se tice Berhingera X32-bio je kod mene na testu mesec dana-zajedno sa stage box-evima-izuzetno lagan za upotrebu,jednostavan sistem ulaska u meni-je-dobra i precizna motorizacija-vidi se da je to osmislio neko ko se savetovao sa ljudima na terenu,jednom recju puno prijatnih iznenadjenja u samom uredjaju i bez obzira na "odbojnost"brenda proizvodjaca dobra sprava-nemogu mu naci neke krupne zamerke osim sto mi nedostaje analizer zvucnog spektra na njemu(ali ga nema ni na mnogim skupljim spravama)-i za namenu za koju je pravljen(bandovi,manji eventi i sl.)pruza definitivno najvise u cenovnom rangu.Nazalost tu mi nesto smeta-vecina ljudi ga tako opisuje-za te pare odlican-a zvuk kao osnovna karakteristika?Po meni licno koliko para toliko muzike-nazalost kao i sijaset drugih sprava sam zvuk je standardno los-stavite Midas Venice ili neki sl.mixer pored njega i dajte ocenu....Nazalost posle Midasa Pro 1 koji je pre njega stigao kod nas u firmu nisam mogao da ga zadrzim-ali je dobar izbor ljudima kojima nisu potrebne jako ozbiljne performanse-kao i Presonus ali tu bi po meni licno bila mrtva trka....
sinisa kg je offline   Reply With Quote