Videti jedan post
Star 11.07.2013, 08:58   #2
mladenkom
Ovaj baš voli da kuca

mladenkom's Avatar

Registrovan/a dana: 04.10.2007
Mjesto: Chicago,Il
Godina: 39
Downloads: 979
Uploads: 5
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 38 puta u 36 Postova
Instrumenti: Edirol pcr500,VST instrumenti...
mladenkom befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
mladenkom pošalji poruku preko Yahoo! messengera mladenkom pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Bravo za poslednji snimak,lepo otpevano,dosta bolje nego "Pitaju me",izgleda ti bolje leze ove malo sporije pesme.Ostale snimke gde pevas ne mogu da preslusam jer me zeza *******.
Imas lepu i prijatnu boju glasu.Postavi jos snimaka,mislim da bi ti lezale pesme "Legendi",ne znam zasto,takav mi osecaj.
Aranzer ti lepo radi,bar kolko cujem na slusalicama,mada ti snimci nisu najkvalitetniji,tj najcistiji,ne znam na koji nacin snimas svirku,ali verovatno postoji bolji.

Sa kolegom @namrgodjen se slazem u svemu sto je rekao u vezi komentarisanja pojedinih demo snimaka.Ponekad se pretera sa "jaranisanjem" izmedju pojedinih clanova,tipa vrh,nema dalje,extra,super i pevas i sviras,cak i kad se radi o prosecnoj a ponekad i vrlo losoj prezentaciji,sto ponekad ume da navede ostale da se zapitaju,pa cekaj,ko je ovde lud,jel ovi to ozbiljno il' sta?
Drugarstvo treba ostaviti po strani i biti nepristrasan u komentarisanju demo snimaka,ali to je ovde izgleda neizvodljivo,jer cim neko na to skrene paznju ili iskreno prokomentarise neciji snimak,biva napadnut i naprave ga ludim i zlobnim.
Vunimrav druze,izvini na malom off-u.