Slažemo se ko metar drva
Hvala puno, to mi je trebalo. Jeftinije je a i isplatnije krenuti od 16.4.2. To je super digitala za ne tako puno novca i vrijedi svakog feninga, uz koju mi neće trebati ništa u reku, ili barem graphic eq, iako se uz novi firmware update na studiolajvu dobije 31-band graph. eq, koliko sam upućen. Čitao sam da su ljudi imali neke probleme sa novim firmware update-om, ali pretpostavljam da je krivac ljudski faktor ili neka greška prilikom updateovanja. Pisalo se i po PreSonusovom forumu da je slaba na lošu struju (naravno kao i svaki elektronski uređaj), a i ova struja kod nas nije neka pljačka, tako da ne bi škodio neki korektor napona uz nju, tipa Quick Lok ili slično.
U slučaju da budemo finostojeći sa finansijama, ja bi baš volio da krenemo sa ovom digitalom koja stvarno ima sve pod rukom i mislim da jedina stvar na njoj na koju čovjek treba da se navikne su oni meniji, čisto da se zna gdje je šta

Vjerujem da ni tu nisu komplikovali puno sa podmenijima.
Koliko se sjećam, iako nema motorizovane fadere, što meni nije aman zaman što ih nema, opet ima mogućnost snimanja miksa/showa, u smislu pozicije fadera, s tim da automatski loadovanjem preseta nekog showa postavljaju se EQ i ostala podešavanja, a na meterbridge-u se pokazuje u na kojim su levelima klizači bili, na te levele ih podignete. Isto super stvar na njoj su već urađeni EQ preseti za pojedine elemente bubnjeva, vokale, gitare, etc.
Hvala i veliki pozdrav