Videti jedan post
Star 30.10.2007, 17:46   #34
Korgminator
Ovaj baš voli da kuca

Korgminator's Avatar

Registrovan/a dana: 11.03.2005
Downloads: 6255
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Korgminator befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Citat:
Originalno postovano od kreso Pokaži Post
Eto, drage kolege da se i ja priključim projektom.
Ovo je promo najnovijeg aranžera zasnovanog na chipu od RX-58 i MOOG-a. Zove se Pa RX-58 Pro
Nadogradnja (naravno, nadoplačuje se) sastoji se od 2 daljinska mikrofona koja se smjeste u visini guzice i usta.
Da bi samplovi radili na aranžeru potrebno je konzumirati grah iz limenki, minimum oko kilogram do dva.
Nakon pola sata svirke na trambolini, uključuje se lampa i proradi sampler na ritam mašini te počinje proizvodnja ritmova.
Svi zvukovi samplova su live i orginal priridni.
Za početak se preporuča izvedba na ritam dvojka/estam, a kasnije se može preči i na sirtaki i valcer kao lakše ritmove. Za sviranje sa-sa i rumba ritma potrebno je učešće još jednog svirača i dodatne pikse pasulja i minimum litru do dvije dudovače a može i domaće brlje. Efekti i nuspojave neizbježni.
Veoma interesantna ideja gospodine kreso, sada sam se malo zamislio. Bas me interesuje kako bi kontra zvucala da se svira sa vasim sample-ovima...mislim da bi bio haos. Samo postoji jedan problem sa idejom. Izvodjac vasih sample-ova mora da bude jako brz, da proizvodi glasan a besmrtan zvuk, i naravno sve mora da bude u GM standardu (znaci, PASULJ GM).
Korgminator je offline   Reply With Quote