Videti jedan post
Star 25.05.2011, 04:19   #48
Vule
Gost

Downloads:
Uploads:
Standard

Citat:
Originalno postovano od miretalija Pokaži Post
Izvinjavam se svima ako deluje subjektivno . ...i ovako ..i onako..i kao pezija i sta god.ali to je na zalost-realnost. I naravno na PRVOM mestu izvinjavam se administratoru jer nov sam ovde i nemam nameru nikog da vredjam. Ako se desi da sam pogresio nesto- trudicu se da se popravim. Samo sam zeleo da nekim svojim skromnim iskustvom pomognem.. kao i dobrim uploadom korisnih stvari. i naravno da sam ketron audiju vec svirao i jasno uocio razliku Naravno da se moj post odnosi direktno na ketron audiy-u. je jer zvuk ketron audije je nesto sto se nemoze izmeriti. I prosto privuklo me to sto malo ljudi poznaje audiyu. i sto covek prica s pravom. i sto ga malo ko kapira. I zato sto sprava odskace sto klasa iznad konkurencije

i hehehehehe rodice se ketroncici..
U tom je valjda poenta muzickog zivota

Veliki pozzz
Odlicno,predlazem vam da pocnete sa lekcijom broj 1!

Vec ste u prvom vasem postu napravili faul za zuti a kako mi se cini nastavljate i dalje sa grubom igrom,a dva zuta...zna se. E da do toga ne bi doslo savetujem vam da se malo pozabavite prvom lekcijom,pa kada je savladate da nastavimo sa druzenjem kako treba. Hvala

Citat:
Originalno postovano od miretalija Pokaži Post
ali zar nije dovoljan argument ovo sto je covek odsvirao postavio a niko nije postavio nijedan snimak da nas razuveri. Sve neka prica....
Pravac sekcija sa Demo Snimcima
  Reply With Quote