Videti jedan post
Star 26.11.2010, 12:57   #36
Beethoven
Odomaćeni član

Beethoven's Avatar

Registrovan/a dana: 15.03.2007
Downloads: 1023
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 105 puta u 92 Postova
Beethoven befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

"Hoces da kazes da nikada nisi svirao-pevao "Ne smem s'tobom kume,celave ti gume" ili "Plavog slona od hiljadu tona"?"

Svirao sam ali ne kao pesmu koja je nekom draga ili ga pogadja pa pada u trans... Takve pesme se sviraju iz zezanja, to ne racunam (kao Zmija i Zaba recimo...).

"Licno sam cuo da pevas i sviras poznati HIP-HOP-narodnjak "Ovo je Balkan" od naseg istaknutog kompozitora!"

Ne svirati pesmu Srbije na Evroviziji i to pred samu manifestaciju, mladima? Do nesme da mi se dogodi...

" U Pirotu mozes da sviras svakakvu muziku,Pirot je lokalna pomijara(a bice i regionalna deponija)niko ti nece zameriti dok je dzaba! "

Apsolutno netacno sto se Pirota kao scene tice a sto se tice sviranja dzaba, to mi se jos uvek nije dogodilo. Pa posto ne sviram dzabe (naprotiv, cena mi je odlicna), onda im je vazno sta sviram. Jel tako?

U nasem gradu je milina raditi. Pokazes da znas sta radis, odusevis ljude svojim izborom pesama, ucinis da se odlicno provedu i mozes im traziti koliko para hoces, platice. Ali, ne mozes svirati sve i svasta, nece te angazovati ako nemas dovoljno prefinjen repertoar (barem za oficijalni deo ili za celu svirku ako je ozbiljna varijanta u pitanju). A kad se izponapiju, onda krecemo sa svim bljuvotinama koje znamo... Nije tajna, tako je...

Potrebno je samo da ih odusevis dok su trezni (i one koji ostanu trezni), imaces posla garant.

Pozzz