Videti jedan post
Star 10.08.2007, 08:35   #10
blatusan
Suludi Moderator

blatusan's Avatar

Registrovan/a dana: 08.12.2005
Mjesto: Stuttgart
Godina: 37
Downloads: 631
Uploads: 13
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 12 puta u 10 Postova
Instrumenti: Korg pa2x, Korg Pa4x, Korg triton classic ( sa moss )
Interesi: Muzika, Fudbal,Zene,Pive
blatusan ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
blatusan pošalji poruku preko MSN messengera blatusan pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Ma Almire jarane nemoze drugacije. Ja ove tezge sto sam do sad imo, nisam nikad ubacio midi a znas sta sam u muzici i na kojem sam mjestu, dakle kad meni nije trebalo a znam sta je to!! Netreba! Uredu je koristit midi fajlove da se prave ritmovi i sta ja znam ali na svirkama sto kazes muzicarima koji mogu zapalit kafanu atmosferom to puno znaci. Sjedi u kuci suti i ko te jebe. Imo sam jednu priliku mozda sam ti i prico. Izgubio sam bas kafanu radi fajlasa. Sef zove i kaze dodzi po instrumente naso sam boljeg, kontam sta cu kupi prnje i put pod noge! Pokupio sam ja i dolazim u petka da vidim kolko je bolji. Kad vidim korg pa1x reko ovo je opasan. Pocinje sa programom cacka nesto po X i poce ritam i sta je aznam a on mikrofon drzi sa sa dvije ruke ustaje i pjeva i igra a niko za klaviajturom. Imo sam cast da to gledam svu noc. Ali ko sto je kod mene poznato ja sam priso i propito ga kako dze svira i sta ja znam. Kad je skoto da imam 5% pojma o muzici poce se ironicno smijat i kaze." vidis majmune ja za 100eura pusti midi da tandrce a ti se sjeba, ko te jebe glupog!" Nije mi trebo nista govorit jebo sam mu majku. I sad da ja tolerisem fajlase, nema sanse, za mene ste svi kukavice velike kukavice. Lakse bi mi bilo kad se ufatili pravog DJ biznisa sa Dj opremom a ne uzet pa1xpro ili sta ja znam i zvat se "Dj- fajlas" Naprimjer!!! :evil: :evil:
blatusan je offline   Reply With Quote