Pozdrav
Jednom sam vec bio ubacio razliku u mogucnostima izmedju KORG i3 i KORG PA80 jer sam KORG i3 imao skoro 10godina a sada sviram na PA80.Korg i3 je imao mogucnost da se na levoj ruci zajedno sa LOWER-om koristi i bass dok ritam stoji a kada se ritam startuje onda se cuje samp LOWER (STRAJH).Tu mogucnost PA80 nazalost nema(nadajmo se trenutno i da ce izaci novi OS koji ce imati tu mogucnost)Ta se funkcije definise na MEMORY MODE - Korg i3= CHORD; CHORD+LOWER; LOWER; CHORD+LOWER+BASS Dok na PA80 ima samo: CHORD; CHORD+LOWER;LOWER.Sto se tice uskladjivanja boja-performanci i stajlova kod mene je na klavijaturi ovako

tajlove vucem sa HD-a a na svakom stajlu u STS-u su memorisane Harmonike jer su za mene one kao vodeci instrument. STS1.Basson; STS2.Clarinet; STS3.President. STS4.Organ- a druge su boje na Performansama.Ja sam licno tako navikao i tako mi je najlakse kada menjam boje.Pokusao sam da u User programu ubacim zajedno sa i3strings+ bass -lepo zvuci dok stajl stoji primer ima pjesama kao (Zajdi zajdi jasno sonce )daleko je lepse i punije zvuci kada je sa strajhom i bass gitara medjutim njega mozes da memorises u performansi dok sviras neku pjesmu gde neide ritam medjutim kada se ritam ukljuci nezvuci bas najbolje jer u ritmu vec ima jedan bass koji se cuje.