![]() |
kud svjet odlazi...
evo kakvih ljudi ima mojem susedu su za slaganje pa 50 s ritmovima i bojama (proffi)uzeli 180eur...
kada sam to čuo..a u pa 50 su stavili setove što su na ovom forumu...final1.set,neraaaa.set itd... ljudi samo razmihljaju da nekoga opljačkaju...kuda ide ovaj svjet?? |
pa dobro.. znas kako svako ne znanje a i znanje se placa.
|
Da, odnosno škola prijatelju se svaka plaća!
I ja sam nasjeo na takve...nažalost...Al tad i nikad više! Al ima prijatelju i teških ljudina koji će ti u pol noći pomoći i hvala Bogu više ih ima nego takvih prevaranata! I ne sekiraj se, ja uvijek kažem odbit će im se to od glavu samo polako!!! Pozdrav |
ma previše je njih,na netu se mogu skinut setovi i uputstva kako se ubacuju u sint...neki to neznaju,a pak neki to iskorištavaju za pare...
|
@dominik
Steta sto nisi u pravu,malo je dobrih ljudi i to cak toliko da se moras i rodjenog brata pripaziti a kamoli kolege,prijatelja ili tamo nekog neznanca! |
Joooj sto meni neko nece tako nesto uraditi...
Prijatelji moji dragi, pazite se toga i najvise kad morate da nosite klavijaturu na servis da vam serviser ne izvuce mukotrpan radi koji ste ulozili u svoj set... Svakakvih ljudi ima! Mogu to da rade neko vreme, ali ce kad tad doci trenutak da ih neko kazni za to sto rade! :@ |
pa sto se nisi prvi ponudio komsiji da mu ti sredis djabe? :D
|
Verovatno ni on ne zna..;)
Pa nasli coveka koji zna.=)) Nije to nista,kolega koji radi na Rolandu e36 desavalo se kad stisne dirku da dobije nekakav cudan ton i odnese je u NS u servis lik mu uzme za to 150eu. Posle godinu dana mu se opet desi isto i donese je ovde kod Sinise,on lepo pred njim stisne dva dugmica,upali klavijaturu i kljava ko nova radi bez greske. Znaci lik u NS mu uzeo 150 eu za obicno resetovanj klavijature,e to je prevara. Ovde je covek bar imao posla slagao ritmove i boje.:) |
Sta da vam kazem, jednom davno (1990. ili 1991. godine, ne znam tacno) sam prodao tipu Yamahu DX7. Taj je donosio 3 puta tu klavijaturu kod mene da mu iskljucim portamento. Na kraju sam uzeo papir i olovku i napisao mu citav proces koji se sastojao od pritiska na 3 tastera, da me nebi vise smarao sa tim. A hteo je prvo kod majstora da je nosi. Blago majstorima sa takvim musterijama.
|
...
Sta je cudno?Pojedine kolege sa ovog sajta traze pare za svoje setove,ritmove....
|
nikola takvi su brzo na spisku za likvidaciju :D
|
...
Moguce..a pored toga je taj "kolega"odavde skinuo oko 50-ak stvari a ni jednu jedinu nije podelio sa kolegama....;)
|
@ nikolakg
Znas nesto sto mi ne znamo? |
...
;)
Dodato: Svasta po nesto.... |
Reci Nikolakg......
Ja znam za 2-3 ,a jos i znam da preprodaju klavijature..... |
...
Kompletno stanje mog Korga Pa80,znaci Backup Flash kartice(SP12 bubanj i ostale farbe...) i JV ritmovi mogu da ti prodam za 100€.Sve je sredjeno,smo upalis i sviras.Ako si zainteresovan mozemo se cuti.
Evo....;) Dodato: Juce sam decku sa foruma poslao sve iz kompa sto sam imao od ritmova naravno gratis pa me zato ovo malo cudi ...ali nismo svi isti tako da je sve ok. |
Nije mi jasno zašto takve "kolege" javno ne prozovete i ne objavite njihove nickove, ako ništa drugo bar neka im se malo obraz zacrveni???
|
A ok je i da se sami "prepoznaju"...ne bi bas voleli da ovde dodje do svadje zbog javnih prozivki...
|
Kad bi ih neko javno prozvao forum bi se pretvorio u opsti haos. Svako bi se sa svakim prepirao i stvarno bi se stvorila odvratna atmosfera.
A ti ljudi sto prodaju setove imaju pravo na to ako su oni pravili te ritmove i ako su oni sve sredili, a sad sto preprodaju tudji materijal to ce im doci glave jednog dana budite sigurni. ;) |
Takvi ljudi koriste neznanje, pogotovo mlađih naraštaja...
Tako su mene namrdali za roland e86, prodali su mi ga za 900e (u to vreme je g1000 koštao oko 1000e)...Kasnije su mi prodavali ritmove, par komada 7e, srećom nisam kupio puno :D , počeo se služiti internetom i našao puno bolje stilove nek su ovi konji meni prodavali...Al kad tad, sredit ću i ja njih... |
bilo je govora o ovome prije, trebalo bi da uvedemo npr. ko ima 100-200 postova, da tek moze skidati ili nesto tome slicno
|
....
Postova?Mnogi pisu samo da bi nesto pisali i tako sakupili postove....
|
A za takvo pisanje kad popiju bananu vise nece pisati uopste...;)
|
khm...
Meni bi bilo prije svega neugodno prodat svoj set bilo kome.
Ali, ako netko nudi set ili samplove koji su "do jaja" za određene novce, na meni je da li ću kupiti to ili ne. Npr, bez problema bi dao 50-100 eur za samplove klavijaturiste koji radi sa M. Škorom ovdje u hr (Ž. Nikolin), jer to što je on sebi sam semplovao nisam čuo nigdje... A ovo što netko radi, skida besplatno pa to naplaćuje, mislim da nije kriv on, već ovaj koji to isto nije u stanju naučit, pa kupuje... Mslm, klavijaturista koji ne zna složit multisample ili nešto drugo u svoju klav... Ljenčine. Ne znam što reć. Ima ih. Dodato: sjetio sam se sad prijatlja, inače člana ovog foruma, koji minimalno 12h dnevno svaki dan provodi za klavijaturom... Pravi ritmove, preopravlja, popravlja, dorađuje... I tako od kad ga znam... I sad, on cijeli svoj rad treba dat nekom tko je kupio istu klavijaturu, i to još besplatno?! Mislim da ne. |
@ amadeusvk
Da ne bude zabune neke (posto smo vec pisali na jednoj drugoj temi o ovome)...ovaj Forum sluzi za besplatnu razmenu materijala,iskustava,druzenje itd...e sad,ako neko odavde skida materijal pa ga nekome debelo prodaje to je po meni bruka i sramota za prodavca a i neopreznost i neznanje toga sto kupuje,a sto se tice nekog kvalitetnog materijala,autenticnog,gde je neko ulozio vreme i trud i tu ponudio dobre stvari koje nekom trebaju,zasto ne platiti,kao u prodavnici,prosto...ali opet ne na ovom Forumu jer ovo nije mesto za to... Tako da kolege,budite oprezni i po onoj narodnoj: tri put' meri jednom seci...:D Sretno |
Trenutno vrijeme na Forumu 13:39 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org