![]() |
Samo jedan utor i to USB 2? Laptop onda nije noviji ;)
Pokušaj slijedeće. Da bi provjerio da li uopće postoji komunikacija klavijature s računalom napravi ovo što pišu u postu. https://www.yu-midi.org/forum/showpo...75&postcount=3 |
Ma ima ostale utore Usb 3.0...
Ništa se ne događa..na T3 se pojavi ekran kao na slici 2,ali na laptopu ništa.. |
Skini i instaliraj drivere za Tyros3. Pazi da li su 32 ili 64 bit win.
Isključi antivirus na računalu. Spoji klavijaturu na računalu i nakon toga je upali. Pričekaj ako treba minutu, dvije i mora se pojaviti obavijest da je hardware spojen. Ako se to ne dogodi ... pojima nemam ovako na daljinu. :-?? |
Isprobano sve,ali ništa se ne događa..
Ima li veze T3 verzija 1.20? |
To ne bi trebalo imati veze.
Preostaje ti da probaš na neko drugo računalo. AKo se ne spoji na drugo računalo i ako koristiš ispravni kabl onda je očito problem u klavijaturi. Ipak mi nije jasno zašto je onda prilikom spjanja u HD modu na ekranu Tyrosa pokazao da je spojen? |
Nakon nekoliko dana traženja rješenja po netu i kupnje novog USB kabela,naišao sam na Test program za Tyros.
Nakon obavljenog testa; 043: USB to Device/Host Check NG (Not good). Sad dal je problem u el.ploči ili? |
|
Da,bio je spojen T3 sa računalom.
|
Onda nemaš sreće. Ne znam kako je kod klavijatura ali kod prijenosnika se problem rješava zamjenom matične. Klavijaturu si nedavno kupio?
Ako nađeš majstora, možda mu zatreba service manual. |
Baš to,nemam sreće..
Hvala Caspere na pomoći... |
Trenutno vrijeme na Forumu 04:18 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org