![]() |
ok drug sad si me obradovao, taman se zagrijao za PA500 a ti ono tvoe ,,ne mozes" nego da te pitam, ako znas dal na PA500 posto ima izlaz za memori stik moze direktno da cita stylove direktno sa memori stika ili ne?:rolleyes:
|
Citat:
|
ha ha ha ha u pravu si,hvala ti aj zdravo...
|
Citat:
znaci moj savet -mik iskljucivo preko kalvijatura |
Ove Mixete sto mi koristimo uzivo ne verujem da ce vam dati bolje efekte za vocale
od one sto su vec unutra u PA800/1X, oni su daleko bolje od svake nase mixete sto sam video...sad pitanje je ko ZNA koristiti to, da znas dobro srediti prvo DYNAMICS pa onda sednuti i srediti REVERB i DELAY...uuuuuhhhhhhhhh... |
....
Da se ne lazemo Tc je Tc...Ja za studiske poterebe koristim samo Tc sto se tice efekata na glasu,Hall,delay,enhancer itd...Ko nije upucen neka samo potrazi po netu da vidi koliko kostaju Tc-jevi procesori,vocalisti itd ;)
|
Yamaha PSR 1100
Evo citam komentare na ovu temu i veoma su me zaintrigirali jer mene muci isti problem (mozda malo i siri). Naime imam klavijaturu Yamaha PSR 1100 i zanima me kako da je prikacim na miksetu. Inace drug i ja pocinjemo da sviramo pa nam je potreban savet kako da prikacimo dakle moju klavijaturu (na koliko kanala), njegovu gitaru (elektricna) i dva mikrofona (mikseta koju cemo najverovatnije uzeti ima 8 kanala 6 mono i 2 stereo).
|
Kukicu tu nema velike teorije. Ukljuci klavijaturu u stereo, sve ostalo je mono,
nema gitare i microfone STEREO. O PSR2100 neznam koliko izlaza ima al znam da je slabija klavijatura pa ako ima extra izlaza ne bi bilo na odmet da se svi izlazi iskoriste maksimalno po mixeti. |
Konkretno me bas zanima ta podela po kanalima o kojoj ste pisali za klavijature, pa me zanima na koliko treba da podelim (odnosno na koliko moze jer vidim da se gore navodi da je moguce povezati preko 4 kanala). U specifikaciji pise da od prikljucaka imam sledece : Auxiliary Jacks Phones, Output ¼ “ (R, L + R/L), Aux. out Level Fixed RCA (R, L), Footswitch, Foot volume. Hvala na odgovorima
|
E o tome ti ne mogu puno pomoci, mogu ti samo jedino od Izlaza na sintu do Mixete
i dalje, al kako da doneses taj glas do izlaza neznam, neznam puno o PSR masinama. Al ako uspes da saznas kako da to uradis onda izbaci BASS sam na jedan MONO izlaz a KICK i SNARE na drugi MONO izlaz, svu pratnju ostavu onako kako jest u STEREO zajedno sa Perkucijama i Solo Bojama i onda na Mixeti vec imas Shupljinu da se igras posebno sa svemu time. Al niko ti ne moze pomoci o nikakvim stelovanjem posle jer tu ne postoje brojke i pravila, moras sam motati kako tebi zvuci bolje. |
Trenutno vrijeme na Forumu 00:51 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org