![]() |
Na FD moze stati samo do 1,4MB:D, a set je sigurno vise nego 1,4MB :D
Najbolje je preko USB i direkno u kompjuter ili Leptop ;) i onda kopiras na Hard disk(ukoliko ima pa1x HD) Pozdrav |
Ma daj mu svoj novi sint i uzmi njegov vec uradjen pa nek se on hebe sa tim novim hihihihi dodaj mu dva piva ha ja
|
To Gago i nije problem, jer driver potrazi drugu disketu i tako sve dok ne zavrsi.
Ranije sam kolegi uradio backup sa njegovog pa1 na nekih 6 ili 7 disketa, ne secam se... Moze to na disketama... |
Citat:
Ako je set 32MB onda izracunaj koliko diskete su mu potrebni :D, a nedaj boze da samo jedna disketa od tih nije u redu :D |
U svakom slucaju si u pravu...
Tako je najlakse, samo da ima HD. |
Korg PA1X nema fabricki ugradjen HD. Tvoj drug mora da je nekako ubacio sve unutra.
Prva opcija: Pritisnes taster Disk i onda na ekranu imas Utylity i tu imas opciju da napravis bekap.Ako ima HD onda stavis na HD.Ako ima CD stavis na CD ipreko tvog CD-a isto preko Utylity ubacis kod tebe. Ako ima HD a nema CD onda preko USB-a prikljucis na kompjuter i tako kopiras. Ako imas problem ponovo cu ti pisati. Vazno je i dali oba sajzera imaju istu ram memoriju. |
Citat:
Mislim da njegov ima 16MB ram a moj 32. Dali je to OK? |
naravno..znaci da ti u ovom slucaju imas vise RAM-a, samim time i vise mjesta za setove ili pojedine fajlove.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 02:30 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org