![]() |
cim startujes cubase imas na vrhu u meniju devices device setup kad ti se otvori prozor tu podesis in i out midi i audio i trebalo bi da vazi za sve kanale ili trake koje otvaras ili na koje snimas ako jos gde zaskipi slobodno pitaj postoji i korg preset fajl koji sinhronizuje midi kanale korga sa programom tako da i instrumenti na korgu i u programu nose isti broj ali nazalost nemam tog fajla pozdrav fico
|
hvala fico. meni pise kad otvorim midi in SB LIVE! MIDI PORT(A800) EMULATED. NIGDJE NEMA CREATIVE... POZDRAV!
|
da to je u redi idi na devices device setup default midi device i tu imas in i out kad jih podesis tu vazi za sve trake kod mene pise drugcije nego kod tebe jer imam kartu 128 i nije ista kao kod tebe
|
pozdrav
imam jedan problem imam midi kabal i program CAKEWALK PRO AUDIO 9 kada spojim klavijaturu na pc sa midi kablelom nista se ne cuje na pc-u i nemogu nista snimiti u CAKEWALK-u (naglasavam da bih zelio raditi midi fajlove) probao sam i zamjeniti IN i OUT na klavijaturi i nista,sve je isto.Neznam vise sta bi napravio. jel moram nesto podesiti na pc-u ili mozda mi je preslaba zvucna karta za te stvari. MOZE LI MI NETKO DATI KAKAV KORISTAN SAVJET. UNAPRED HVALA |
kad instaliras cackewalk na kraju ti testira program zvucnu kartu i ako ti javi da je u redu konfigurisana znaci da mora da radi kad otvoris cackewalk idi na options midi devices i otvori ti se prozor u kojem imas midi in i midi out na in strani obicno stoji ime karte koju imas i mpu 401 a na out strani napise dve ili tri opcije pokusaj izabrati jednu od njih da se samo ona oboji u plavo i klikni na move device to top tako da je ona na prvom mestu i trebalo bi da radi a izlaze na kablu in i out obavezno ukrstis i preklopis na klaviaturi znaci out na in a in na out pozdrav fico
|
fico ja sam sve uradio kao sto si mi ti rekao. pocnem da sviram na klavijaturi i na pc ucitava to sto sam svirao. ali posle se na pc nista ne cuje. sta da radim. ovako sam spojio u klavijaturu djek in sam prikljucio u out a out u in! ne znam zasto nece. i prikljucio sam muzicku karticu kao sto si mi rekao. pozdrav!
|
ne cuje se jer nemas pravilno odredjen output sto posto ako imas mesinger javi se na fico_a@hotmail.com
|
|
Pa onda bolje nastaviti ovde, nego da se ide na mail, ako vec nema messenger... ;)
|
fico je trebao da mi posalje sliku. tako da ne moze na sajtu. pozdrav!
|
Trenutno vrijeme na Forumu 10:59 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org