![]() |
Ne drži se ovoga što ću ti napisat, ali ja sam čuo da te presretači ne "diraju" do 160 km/h :)
|
ne bih da rizikujem, s obzirom da moram biti nazad u Nis istog dana, inace bi ih verovatno testirao :D
|
Imaš tu zajeb.
Kreneš ić tako oko 200 na sat (ko Gavrilović :D), onda ti se pojavi crna bembara i kao loži te da se trkaš sa njima i tako se sustižete i odjednom na zadnjem staklu se zacrveni:"Policija, molimo pratite!" :D :D :D |
U većini slučajeva baš tako i rade. Isprovociraju te, voze iza tebe, blicaju da se makneš ... a ti po gasu, šta će mene nekakva Škoda ....
I kad dostigneš maximum koliko tvoj auto može potegnut ... Što imaš brži auto, to platiš vieću kaznu :D |
Citat:
|
drzacemo se mi onih 140-150 za svaki slucaj :)
|
4 Privitaka
Kad ti blicne prvi ili drugi, OK, mičeš se jel je vjerojatno "jači" ...
Al kad ti se naguzi treći ili četvrti onda ga steraš u k.... :D dok te ne stigne, a stigne te sigurno, ako ne prije onda na naplatnoj rampi @Milan$ - ma naravno, nije samo do kazne i presretača, sigurno je sigurno, nama treba pare zaradit, nek se ganjaju tatini sinovi koji imaju novaca |
pa Casper mogli bi da se nosimo :D idemo slicnim kao sa prve slike ,samo sto je 730d i ima 230 i kisur konja :) i naravno nije moj :D
|
Prvo sam mislio Vectra? Pa kad sam mu vidio specifikacije motora...
|
nije vectra, neka besna bembara 730d, ide kao mecava :)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 11:34 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org