![]() |
nikola takvi su brzo na spisku za likvidaciju :D
|
...
Moguce..a pored toga je taj "kolega"odavde skinuo oko 50-ak stvari a ni jednu jedinu nije podelio sa kolegama....;)
|
@ nikolakg
Znas nesto sto mi ne znamo? |
...
;)
Dodato: Svasta po nesto.... |
Reci Nikolakg......
Ja znam za 2-3 ,a jos i znam da preprodaju klavijature..... |
...
Kompletno stanje mog Korga Pa80,znaci Backup Flash kartice(SP12 bubanj i ostale farbe...) i JV ritmovi mogu da ti prodam za 100€.Sve je sredjeno,smo upalis i sviras.Ako si zainteresovan mozemo se cuti.
Evo....;) Dodato: Juce sam decku sa foruma poslao sve iz kompa sto sam imao od ritmova naravno gratis pa me zato ovo malo cudi ...ali nismo svi isti tako da je sve ok. |
Nije mi jasno zašto takve "kolege" javno ne prozovete i ne objavite njihove nickove, ako ništa drugo bar neka im se malo obraz zacrveni???
|
A ok je i da se sami "prepoznaju"...ne bi bas voleli da ovde dodje do svadje zbog javnih prozivki...
|
Kad bi ih neko javno prozvao forum bi se pretvorio u opsti haos. Svako bi se sa svakim prepirao i stvarno bi se stvorila odvratna atmosfera.
A ti ljudi sto prodaju setove imaju pravo na to ako su oni pravili te ritmove i ako su oni sve sredili, a sad sto preprodaju tudji materijal to ce im doci glave jednog dana budite sigurni. ;) |
Takvi ljudi koriste neznanje, pogotovo mlađih naraštaja...
Tako su mene namrdali za roland e86, prodali su mi ga za 900e (u to vreme je g1000 koštao oko 1000e)...Kasnije su mi prodavali ritmove, par komada 7e, srećom nisam kupio puno :D , počeo se služiti internetom i našao puno bolje stilove nek su ovi konji meni prodavali...Al kad tad, sredit ću i ja njih... |
Trenutno vrijeme na Forumu 04:58 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org