Download-Upload Centar
www.YU-MIDI.com/www.YU-MIDI.org, kao i njegova uprava, ne preuzimaju odgovornost za fajlove postavljene na svom serveru.
Odgovornost za sve moguće posledice ostaje isključivo na onima koji su fajlove postavili.
Upozoravaju se članovi da dobro prouče pravilnik o radu sajta, pre nego postave materijal.
Sav nelicencirani materijal, odmah nakon uploada, se tretira kao da je pod GNU licencom, a licenciran nekom drugom ne otvorenom licencom će biti uklonjen, a neovlašćeni upload prijavljen odgovornim službama.
U zipu se nalazi 445 ritmova za Yamahu. Složeni su u 15 mapa koje imaju naziv po Pack-u Voice & Style Expansion iz kojeg su Stylovi izvučeni. Svaki kupac klavijature PSR S670/770/970 dobiva na poklon samo jedan od ovih Packova, a ovo je moja kompilacija koju sam (do sada) nabavio.
Originalno, u tim Packovima se nalaze i ostali sadržaji (Multipad, Custom Voices, Custm Drum, Registration) koji se unose u klavijaturu. Njih nije moguće izvaditi ali Stylove jest i ova kompilacija je sačinjena od njih.
Stylovi će svirati bez problema na svim Yamaha klavijaturama koje koriste SFF2 format. Na nekim su trakama postavljeni Custom Voices/Drums i tu će trebati dodjeliti neki tvornički sound kako bi se ista čula.
hvala mnogo - nemam trenutno mogućnosti da testiram ali računam da ti stavljaš samo najbolje i unaprijed testirane ritmove tako da je ovo sigurno vrhunski paket ritmova !
Probao sam materijal, ima odličnih ritmova. Svaki paket ima svoje specifičnosti ali može se odabrati dosta toga za live nastup. Javi dojmove kada probaš.
pozdrav da se predstavim ja sam MikiYamaha iz Pirota nov sam na sajtu tek sam se registrovao pa mi trebaju namenski ritmovi koji su da kazem netaknuti koji ce da vuku fabricke boje hteo sam ovaj paket da skinem ali nije mi dozvolilo pa neznam sta treba da uradim da bi ja to skinuo