Download-Upload Centar
www.YU-MIDI.com/www.YU-MIDI.org, kao i njegova uprava, ne preuzimaju odgovornost za fajlove postavljene na svom serveru.
Odgovornost za sve moguće posledice ostaje isključivo na onima koji su fajlove postavili.
Upozoravaju se članovi da dobro prouče pravilnik o radu sajta, pre nego postave materijal.
Sav nelicencirani materijal, odmah nakon uploada, se tretira kao da je pod GNU licencom, a licenciran nekom drugom ne otvorenom licencom će biti uklonjen, a neovlašćeni upload prijavljen odgovornim službama.
Ko sto naslov kaze poklon set od meni, ritmove mozda imate vec, ali je sve fino spakovano, ima dobre boje, tu su i terce i harmonike koje ja koristim u svoj set, a ima i moj drum kit koji sam ja uradio za sebi i jos uvek ga koristim na svoje ritmove, pa resio sam da ga podelim s vama.
Inace postavljam ovo, jer u zadnje vreme ljudi cesto traze mi set za pa500, epa ovo je to sto bi vam dao, zato skidajte odavde.
Dali bi bila neka dobra duša i htjela mi poslati ovaj set na mail..
Ja sam kupio novi pa500 i ne mogu nikako naći neki dobar set za njega jer niko mi ne želi dati.. Imam 18 god i sviram već 3 godine harmoniku sad sam počeo klavijaturu svirat prije pola godine ali nemam set.. Molim vas pomozite..