Download-Upload Centar
www.YU-MIDI.com/www.YU-MIDI.org, kao i njegova uprava, ne preuzimaju odgovornost za fajlove postavljene na svom serveru.
Odgovornost za sve moguće posledice ostaje isključivo na onima koji su fajlove postavili.
Upozoravaju se članovi da dobro prouče pravilnik o radu sajta, pre nego postave materijal.
Sav nelicencirani materijal, odmah nakon uploada, se tretira kao da je pod GNU licencom, a licenciran nekom drugom ne otvorenom licencom će biti uklonjen, a neovlašćeni upload prijavljen odgovornim službama.
Sta je ovo? Zasto se ne moze da lada? Jeli to treba da se plati pa onda ili?
Ako je tako nisam znao. Pozdrav svima od Nermina.
Kupio sa yamahu Psr s900 ali nije sredjena, nema nasih boja niti ritmova i zato sam mislio malo ladati.
Jeli to u redu ili? Hvala unaprijed.
neznam kako ti nemozez ovo downloadirati ? pa vec je 40 ljudi ovo skinulo i sve ok, nista se tu neplaca sve je djabe,a sto se tice ritmova i boja za s900 koju imam i ja na sajtu imas dosta toga, i puno vecih fajlova od ovog, ako udjes samo u moje fajlove(kojih ima ko sto vidis 170-tak ) mozes da sredis klavu bez problema.pozzzzz
Sad sam vidio zasto. Kada hocu nesto da sparam salju me direktno na donaciju, tj. da platim donaciju. Problem je da ja ne mogu da platim onakom karticom kakvom oni hoce. Ako mi daju broj racuna tada ja mogu uplatiti. Hvala ti puno sto si mi poslao poruku a ja se nadam da cemo ovo srediti i nastaviti nase druzenje svakako. Hvala i puno pozdrava svima.